consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt mama unui copil de 7 luni si de ceva vreme am niste stari de sufocare, dureri de cap, ganduri rele, cum ca as face rau copilului sau mie, nu am o stare buna…

Terapeuti RO 9:28am Feb 20
Mesaj:
casatorita,mama a unui copil de 7 luni, au aparut de ceve vreme niste stari de sufocare , dureri de cap, cum ca as face rau copilului sau mie,nu am o stare buna, cateodata mi rapa capul de ganduri rele

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:36am Feb 20
ar fi de dorit sa discutati cu un specialist in post-partum. Se intampla ca unele mamici sa treaca prin diverse modificari hormonale foarte puternice dupa nastere (si/sau inainte). Le puteti depasi cu ajutor. Succes! ;)

Mihaela Vasut Luncasu 1:27pm Feb 20
Cautati urgent ajutor de specialitate, psihiatru sau psihoterapeut. Calitatea vietii dvs influenteaza si calitatea vietii bebelusului. Mult succes !

Mihaela Munteanu 10:36am Feb 24
Poate fi o depresie post-partum. Va recomand sa cautati un psihoterapeut in orasul dumneavoastra! Este foarte important atat pentru dumneavoastra cat si pentru copil sa tratati aceasta afectiune! Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed