consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt mama unui baiat de 18 ani pe care l-am crescut mai mult singura. Eu trebuia sa muncesc sa avem din ce trai, iar de el avea grija o doamna invatatoare iesita la pensie, pe care o plateam. Din clasa a 8-a a ramas repetent, nu a mai vrut sa mearga la scoala. Ne-am mutat in Ialia, unde a reluat studiile, dar a facut o psihoza si nu isi ia tratamentul prescris de psihiatru.

Terapeuti.ro 8:28am Feb 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ziua!sant mama unui baiat de 18 ani pe care la-am crescut mai mult singura.eu trebuia sa muncesc sa avem din ce trai iar de el avea grija o doamna invatatoare iesita la pensie pe care o plateam .din clasa a 8 a a ramas repetent,nu a mai vrut sa mearga la sc.si ne am transf in italia..aici nu prea are prieteni , acum merge la sc la seralanul trecut a facut o psihoza si a fost int la un spital de psihiatrie 4 zile.a primit medicatie dar mie mi se pare ca mai rau i face il adoarme abia vb…de 4 luni nu mai ia medicamente si mi se pare ca e mai bine.totusi azi mi a spus ca i vine sa rada la sc in timpul orelor ..la-m intrebat dece rade si mi a spus ca si inchipuie diferite lucruri si l face sa rada.am mers cateva sedinte la psiholog dar el zice ca nu l ajuta cu nimic.acum face un sport dar nu prea doarme noaptea si doarme ziua pana la ora 14 apoi merege la sala si scola ca-m la atat se reduce viata lui in momentul de fata.ati putea va rog sa ma ajutati cu niste
safaturi.multumesc!


Tiberiu Seeberger 8:31am Feb 22
Bună ziua. Cu ce putem să vă ajutăm dacă medicamentatia împotriva psihozei nu şi o ia și de la psiholog l ați retras după ce el v a spus că nu îl ajută? Ce putem noi face?

Doina Zamfirescu 8:42am Feb 22
Sa reia medicatia si terapia. Rezultatele se vor vedea, poate nu atat de repede pe cat v-ati dori, dar ele vor exista.

Pascu Viorica 4:00pm Feb 22
va recomand sa tineti legatura cu medicul psihiatru; sa-i relatati cum se simte, ce consecinte a avut medicatia anterioara si s-ar putea sa fie necesar sa-i schimbe, s-au “adapteze”- sa spun asa- medicatia! Am vazut de multe ori in clinica, ca se procedeaza asa! Se adapteaza, si pana la urma se ajunge la o stare adecvata! Pe urma, realizati indrumarile/ sfaturile medicului! Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed