Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt mama unui baiat de 18 ani pe care l-am crescut mai mult singura. Eu trebuia sa muncesc sa avem din ce trai, iar de el avea grija o doamna invatatoare iesita la pensie, pe care o plateam. Din clasa a 8-a a ramas repetent, nu a mai vrut sa mearga la scoala. Ne-am mutat in Ialia, unde a reluat studiile, dar a facut o psihoza si nu isi ia tratamentul prescris de psihiatru.

Terapeuti.ro 8:28am Feb 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ziua!sant mama unui baiat de 18 ani pe care la-am crescut mai mult singura.eu trebuia sa muncesc sa avem din ce trai iar de el avea grija o doamna invatatoare iesita la pensie pe care o plateam .din clasa a 8 a a ramas repetent,nu a mai vrut sa mearga la sc.si ne am transf in italia..aici nu prea are prieteni , acum merge la sc la seralanul trecut a facut o psihoza si a fost int la un spital de psihiatrie 4 zile.a primit medicatie dar mie mi se pare ca mai rau i face il adoarme abia vb…de 4 luni nu mai ia medicamente si mi se pare ca e mai bine.totusi azi mi a spus ca i vine sa rada la sc in timpul orelor ..la-m intrebat dece rade si mi a spus ca si inchipuie diferite lucruri si l face sa rada.am mers cateva sedinte la psiholog dar el zice ca nu l ajuta cu nimic.acum face un sport dar nu prea doarme noaptea si doarme ziua pana la ora 14 apoi merege la sala si scola ca-m la atat se reduce viata lui in momentul de fata.ati putea va rog sa ma ajutati cu niste
safaturi.multumesc!


Tiberiu Seeberger 8:31am Feb 22
Bună ziua. Cu ce putem să vă ajutăm dacă medicamentatia împotriva psihozei nu şi o ia și de la psiholog l ați retras după ce el v a spus că nu îl ajută? Ce putem noi face?

Doina Zamfirescu 8:42am Feb 22
Sa reia medicatia si terapia. Rezultatele se vor vedea, poate nu atat de repede pe cat v-ati dori, dar ele vor exista.

Pascu Viorica 4:00pm Feb 22
va recomand sa tineti legatura cu medicul psihiatru; sa-i relatati cum se simte, ce consecinte a avut medicatia anterioara si s-ar putea sa fie necesar sa-i schimbe, s-au “adapteze”- sa spun asa- medicatia! Am vazut de multe ori in clinica, ca se procedeaza asa! Se adapteaza, si pana la urma se ajunge la o stare adecvata! Pe urma, realizati indrumarile/ sfaturile medicului! Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 325 raspunsuri primite pentru 72 intrebari)