Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte emotiv, imi fac probleme din orice maruntis, sunt o fire prapastioasa si, mai nou, mi-a aparut o senzatie foarte ciudata si neplacuta, cand ma simt coplesit de emotii (in 80% din cazuri) am impresia ca ma trece nevoia mica, chiar daca am fost cu cateva minute inainte la baie.

Terapeuti.ro 8:36am May 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt un tanar in varsta de 20 de ani, nu am un job, sunt student, anul 1 la o facultate din orasul meu..Am o problema, sunt foarte emotiv..in general imi fac probleme din orice maruntis, si sunt o fire prapastioasa..ma gandesc doar la ce e mai rau. Pana acum au fost acceptabile toate aceste stari,am reusit sa le controlez, mai mult sau mai putin.. dar..mai nou, mi-a aparut o senzatie foarte ciudata si neplacuta, cand ma simt coplesit de emotii ( in 80% din cazuri) am impresia ca ma trece nevoia mica.. chiar daca am fost cu cateva minute inainte la baie.. Vreau sa precizez ca in copilarie, prin clasa a 2-a sau a-3-a, am avut o experienta foarte rusinoasa, am facut pe mine de fata cu ceilalti colegi.. Invatatorul de atunci a acoperit evenimentul.. a dat vina pe o sticla.. dar eu tot m-am simtit ridicol.. Pana mai acum 2-3 ani aveam aceasta senzatie doar atunci cand aveam un examen, sau ceva care eu credeam ca e foarte important.. dar dupa cum am spus mai sus, aceasta stare s-a accentuat si am inceput sa am aproape mereu aceste stari, pe care le pot controla cu greu. Cu familia ma inteleg bine. O partenera nu am.. asta e datorita tot felului meu de a fi..Am incercat sa stapanesc toate aceste emotii, dar nu reusesc..
Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra, va multumesc anticipat!


Psiholog Monica Enescu 9:26am May 11
Bună! Te sfătuiesc sa apelezi cu încredere la terapie, aceste dificultăți se pot rezolva și în momentul în care vei reuși sa-ti gestionezi emoțiile atunci și aceste reacții fiziologice vor dispărea. Curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita