Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt foarte emotiv, imi fac probleme din orice maruntis, sunt o fire prapastioasa si, mai nou, mi-a aparut o senzatie foarte ciudata si neplacuta, cand ma simt coplesit de emotii (in 80% din cazuri) am impresia ca ma trece nevoia mica, chiar daca am fost cu cateva minute inainte la baie.

Terapeuti.ro 8:36am May 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt un tanar in varsta de 20 de ani, nu am un job, sunt student, anul 1 la o facultate din orasul meu..Am o problema, sunt foarte emotiv..in general imi fac probleme din orice maruntis, si sunt o fire prapastioasa..ma gandesc doar la ce e mai rau. Pana acum au fost acceptabile toate aceste stari,am reusit sa le controlez, mai mult sau mai putin.. dar..mai nou, mi-a aparut o senzatie foarte ciudata si neplacuta, cand ma simt coplesit de emotii ( in 80% din cazuri) am impresia ca ma trece nevoia mica.. chiar daca am fost cu cateva minute inainte la baie.. Vreau sa precizez ca in copilarie, prin clasa a 2-a sau a-3-a, am avut o experienta foarte rusinoasa, am facut pe mine de fata cu ceilalti colegi.. Invatatorul de atunci a acoperit evenimentul.. a dat vina pe o sticla.. dar eu tot m-am simtit ridicol.. Pana mai acum 2-3 ani aveam aceasta senzatie doar atunci cand aveam un examen, sau ceva care eu credeam ca e foarte important.. dar dupa cum am spus mai sus, aceasta stare s-a accentuat si am inceput sa am aproape mereu aceste stari, pe care le pot controla cu greu. Cu familia ma inteleg bine. O partenera nu am.. asta e datorita tot felului meu de a fi..Am incercat sa stapanesc toate aceste emotii, dar nu reusesc..
Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra, va multumesc anticipat!


Psiholog Monica Enescu 9:26am May 11
Bună! Te sfătuiesc sa apelezi cu încredere la terapie, aceste dificultăți se pot rezolva și în momentul în care vei reuși sa-ti gestionezi emoțiile atunci și aceste reacții fiziologice vor dispărea. Curaj!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18963 raspunsuri primite pentru 4016 intrebari
(in categoria actuala: 571 raspunsuri primite pentru 127 intrebari)