consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt studenta si cand ma apuc de invatat, am impresia ca nu o sa termin la timp si ca nu o sa invat bine, intru in panica si ma calmez cu greu, iar uneori imi simt si partea stanga a corpului amortita.

Terapeuti.ro 7:49am Nov 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Am 20 de ani si sunt studenta la facultatea de electronica si telecomunicatii. De mica am avut o problema cand ma apucam de invatat, aveam impresia ca nu o sa termin la timp si ca nu o sa invat bine. Problema e ca acum s.a agravat si in momentul in care intru in panica ma calmez cu greu. Cu toate ca de fiecare data reusesc sa termin la timp ceea ce mi.am propus sa invat, aceste stari tot persista,uneori imi simt si partea stanga a corpului amortita. Ce as putea sa fac? Multumesc.

Doina Zamfirescu 7:51am Nov 19
Sa apelati la un terapeut cu ajutorul caruia sa explorati cauzele acestor manifestari. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:52am Nov 19
pare ca esti o fire mai anxioasa si in momentele incarcate te indrepti catre aceste somatizari. Ar fi de dorit sa ajungi (cu ajutorul unui psihoterapeut) la originea acestor anxietati. Se poate, succes!

Lia Oltean 8:16am Nov 19
Investighează aceste manifestări anxioase împreună cu un specialist, a cărei evaluare să vă ghideze demersul terapeutic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed