consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si sunt in Anglia, lucrez la o spalatorie auto. Imi bate inima si ma inteapa tare uneori, simt ca ma sufoc, am un nod in gat si dificultati la inghitire, furnicaturi sub coaste si uneori simt ca imi amortesc mainile.

Terapeuti.ro 8:43am Jan 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Salutari!Ma numesc Ionut am 19 ani si de aproape patru zile ma confrunt cu o adevarata problema imi batea inima si ma inteapa tare uneori, si simt ca ma sufoc…si mi se pare ca starea se inrautateste…acum simt si un nod in gat si am dificultati la inghitire, niste furnicaturi sub coaste si uneori simt ca imi amortesc mainile..nu stiu ce sa mai fac…eu sunt in Anglia lucrez la o spalatorie auto am faacut deja doua ekg la acelasi spital in decursul a doua zile…au zis ca e inima e ok…prima data doctorul a zis sa iau paracetamol si nurofen..iar la al doilea control mi-au zis sa iau naproxen…dar eu nu vad ce legatura are muschiul pieptului cu pulsul si cu bataile inimii neregulate si cu respiratia si gatul..va rog ajutati-ma..

Remus Costache 8:54am Jan 4
Buna ziua, simptomele prezentate sunt foarte apropiate de cele care apar in cazul starilor anxioase. Ai ceva pe suflet care te preseaza, te face sa ai vreo teama sau nesiguranta?

Botezat-Antonescu Radu 9:01am Jan 4
si eu cred ca daca au fost inlaturate posibile cauze fizice nu ramane decat simptomatologia caracteristica anxietatii. Ma gandesc si eu la oboseala, stres, tristete, lipsa somnului, si altele care ar putea sta la baza acestei anxietati. Daca vrei sa te convingi consulta un psihiatru. Succes!

Strimbei Cornelia 9:28am Jan 4
Anxietate. Dorul de tara,clima din Anglia,neimpliniri,etc.duc la aceste stari. La psihiatru se rezolva cu tratament.

Pascu Viorica 11:08am Jan 4
pot sta “in spatele” acestor simptome: teama, nesiguranta, stresul, oboseala, frica de ceva; …si acestor anxietati sa se asocieze atacuri de panica, de care nu esti constient (acestea in cazul in care au fost excluse cauzele fiziologice, medicale). Incearca sa identifici mai bine momentele de distres si sa ne descrii mai detaliat in ce context apar si se intensifica (in cazul in care nu poti lua acolo legatura cu un specialist). Mai scrie-ne, sanatate si ,,,mult succes!

Ana Irina 12:22pm Jan 4
Sunt simptomele unui atac de anxietate se pare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile