consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si sunt dama companie. A fost doar un simplu job pana cand m-am indragostit de un client. Dar eu sunt un fel de card pentru el, il alimentez cu bani, simt ca il platesc asa cum sunt eu platita.

Terapeuti.ro 8:38am Nov 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:am 22 de ani , de profesie dama companie da chiar asa e pt insemna doar un simplu job sau a fost pana la un momentdat cand miam dat seama ca sunt atrasa de un client altfel… povestea mea e un pic mai lunga dar osa incerc pe scurt sa fac un rezumat : sunt un om foarte nehotarat care tot ce a facut pana la varsta de 22 de ani a fost doar pt binele si fericirea altora nu pt a mea pt mn a fost doar simpla satisfactie ca pot ajuta pe alcineva , si din aceasta cauza mam trezit ca ma confrut cu tot felu de , depresi facand prea mult pt alti si prea putin pt propria fericire . in urma cu un an jumate am cunoscut un baiat nu la job inafara prog de care initial nu am fost atrasa in nici un fel dar dupa 2 ziile mam trezit idragostita pana peste cap de acel om pe care nu il cunosteam il vroiam enorm de tare al meu pt totdeauna ciudat sentiment si acum il mai vreau la fel de mult doar ca acel baiat este intro rel de paisprezece ani cu o femeie si si cu mn de un an jumatate din pacate nu a decis dar am avut grija sa decid eu mai repede motivul nu este doar ia , dar eu sunt un fel card pt el il alimentez cu bani a prins dependenta nu de mn de bani mei ma simt obligata sa il ajut chiar si atunci cand el este cu ia acs si simt ca il platesc asa cum sunt eu platita . spun atunci cand ia este acs pt ca ia pleca cate o luna din ro si in toata per aia eu stau cu el in casa dresingul e la comun traiesc cu el ca si cum am fi un cuplu perfect normal , insa nu este asa el in concubinaj eu prostitata e o relatie care nu stiu cum a rezistat atit. uneori simt ca imi pierd mintile ma acuza de minciuni continu ma umileste imi aduce tot felul de acuze eu deja find foarte frustrata ca il platesc si am impresia ca o platesc si pe ia apar discuti de toate felurile unde vreau sa ajung dc mai accept rel asta nu mil pot scoate din minte e groaznic gandul ca nu voi mai fi cu el ma macina nu pot dormi , manca nu pot face nimic …. dar la inceput va spuneam cv de un client da mia a
dus putina lumina in viiata mea cea gri dar imi este frica sa nu fie doar o stare de moment sa fie doar nevoia de afectiune pe care nu o mai primesc de unde o primeam nu vreau sa imi bat joc de acel client care ma presat putin si in urmataorele zile ma astepta la el in alta tara nu stiu ce sa fac sunt foarte confuza acest baiat vrea altceva de la mn ma vrea pe mn nu bani mei nu vrea sa mai lucrez tot ce mia spus pare promitator dar nimic nu e sigur bine nu imi fac griji ca miar face rau imi fac griji ca ii pot face rau . si in acelasi timp imi fac si mie findca eu simt ca nu pot renunta la viciul meu adik baiatul cu care am avut rel o am nu mai stiu nici eu sunt in ceata , imi pot schimba viiata dar nu stiu asta e ce imi doresc cu adevarat . am obosit sa ma gandesc nu stiu ce am de facut dc sunt atit de nehotarata ? daca asi pleca viiata mea ar fi total diferita daca raman risc sa fiu din nou rezerva lui dc vreau asta dc il vreau pe el cum pot sa ma hotarasc ? va rog da
ca aveti un sfat pt mn ar insemna mult mar ajuta conteaza parerea unui specialist . va multumesc !


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:29am Nov 4
parerea mea este ca ti-ar prinde bine sa explorezi in profunzime aceasta situatie impreuna cu un psihoterapeut. Nu as vrea sa incep aici o discutie pt ca, din ce ai scris, situatia este mult mai complex si merita o atentie deosebita. Succes!

Luminita Bînzaru 10:59am Nov 4
Pentru a iesi din confuzie, niciun sfat nu iti va fi suficient. Ai nevoie sa te cunosti, sa lucrezi cu tine, sa dezvolti repere noi de a fi in lume intr-un fel multumitor si implinitor. Ai nevoie de sprijinul unui bun terapeut pentru a te centra pe tine. Daca ai ajuns pana aici, nu te opri la intrebari, mergi mai departe, cauta raspunsurile.

Grigoras Nitica 11:11am Nov 4
Nu_i mai da bani lui,nu investi in ceva ce te face mai mult sa suferi…IA IN CONSIDERARE SFATURILE DE MAI SUS,INVESTESTE IN TINE,”MERGI LA UN PSIHOTERAPEUT ,CAUTA RASPUNSURI LA TOT CE TE MACINA,LA TOT CE ESTE NECLAR…”..SUCCES!!!

Psihologul Va Raspunde 10:11am Nov 6
Ai de reflectat, de privit in oglinda, de facut o schimbare in viata ta, de reparat ranile trecutului, frica de abandon, de singuratate. Cand vei redeveni sigura pe tine, stapana pe sentimentele tale, te vei regasi. Cauta un specialist, psihoterapeut, si invata impreuna cu el cum sa te regasesti…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile