Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa simt pierduta in lumea asta, ma simt singura, nu mai gandesc rational, simt ca nu am nici un sens pe lumea aceasta. Am vorbit cu partenerul meu despre acest lucru, i-am spus ca il simt distant, iar raspunsul lui a fost “esti stresanta”…

Terapeuti RO 10:19am Jan 15
Mesaj:
Buna, am o relatie de 3 ani si simt ca lucrurile s-au schimbat intre noi. Ma simt pierduta in lumea asta, ma simt singura, nu mai gandesc rational, simt ca nu am nici un sens pe lumea aceasta, Am vorbit cu partenerul meu despre acest lucru dar a fost in zadar, i-am spus ca il simt distant iar raspunsul lui a fost “esti stresanta” asta m-a durut pt ca cel mai probabil chiar asa sunt, Am nevoie sa ma detasez pt ca sunt singura care are de suferit. Am nevoie de un sfat, ce as putea face pt a deveni iar persoana independenta care eram candva. Ce as putea face pt a nu mai suferi din cauza mea sau a altora.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:27am Jan 15
ma gandesc ca, in afara de o serie de sedinte de psihoterapie, ai putea sa te gandesti la un partener mai suportiv. Succes!

Ioana Frecan 11:03am Jan 15
Ma intreb ce anume primeati din mediu sau va ofereati dvs. atunci cand erati persoana care doriti sa reveniti.

Viorel Mocanu 11:37am Jan 15
De multe ori o relatie de cuplu daa nu stiti sa o dezvoltati, mai devreme sau mai tirziu veti deveni “doi singuri”… singuratatea e cel mai mare dusman, dar sa fii intr-o relatie cu cineva care nu stie sa comunice… e greu… asa ca sfatul meu ar fi sa descoperiti ce va determinat sa fiti impreuna si sa lucrati la acel lucru

Al-Atar Muna 2:52pm Jan 15
Ce anuma faceai atunci cand erai independenta ?

Tina Petrareanu 4:02pm Jan 15
Pe mine m-ar fi durut sa imi spuna ca sunt stresanta pentru ca e clar ca nu tine cont de sentimentele mele.

Ana Maria Ionescu 5:19pm Jan 15
Pai chiar asta a spus si ea, ca a durut-o Tina Petrareanu, dar nu ai citit chiar atent. Cum tu spui ca simti ca lucrurile s-au schimbat intre voi, trebuie sa identifici cauzele si daca tin si de tine remediaza pe cat posibil problema, iar daca simti ca nu ai gresit cu nimic probabil ca el nu te merita. Incearca sa te porti ca in trecut, cand te simteai independenta, barbatii cand simt dependenta femeii de ei devin neinteresati si sufocati. Macar fa sa nu mai para asa evidenta dependenta ta afectiva de el, chiar daca asta presupune sa disimulezi putin.

Tina Petrareanu 5:30pm Jan 15
Am citit atent, Ana Maria Ionescu, motivul pentru care a durut-o afirmatia face diferenta. Motivul ei o autoblameaza si il valideaza pe el sa se poarte cu lipsa de delicatete!

Emanuel Prichici 8:22pm Jan 20
golul pe care il simti crescand in tine nu-l poate umple nimeni decat tu insuti. nu partenerul este de vina. tu trebuie sa ai grja de tine, tu trebuie sa-ti fi propria sursa de inspiratie si amuzament si de fericire.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed