Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt cazat la un internat scolar si cei doi colegi de camera isi bat joc de mine injurandu-ma, mintindu-ma. Eu chiar nu-i mai suport, mai ales ca am si probleme acasa. Nu-mi gasesc nicaieri linistea, as vrea sa dau ochi in ochi cu cel mai mare dintre ei, in afara internatului.

Terapeuti.ro 9:21am Mar 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,am o problema ,sunt cazat la un internat scolar ,stau in camera cu inca 2(unul este mai mare decât mine și celălalt este coleg de clasă cu mine).Ei bine amândoi își bat joc de mine injurandu-ma,mintindu-ma in special ăla mai mare.Ei bine și ăla mai mare este foarte batjocorit si ignorat de către toți cei de vârsta lui,așa că de “descarcă “pe mine .Eu chiar nu-i mai suport ,mai ales că am și probleme acasa și mai am și probleme aicea?Numi găsesc Nicăieri linistea,as vrea din suflet sa dau ochi in ochi cu ăla mai mare in afara internatului,sa rezolv o treabă cu el,dar,oare merita?

Va rog din inima ajutați mă ,cu un sfat,cu o vorba buna că nu mai rezist,cu orice, MULȚUMESC!


Monica Enescu 12:15pm Mar 24
Incearca sa te adresezi conducerii internatului, sa spui ce te deranjeaza. Exista poibilitatea sa fii mutat in camera cu altcineva? Nu merita sa intrii in conflicte cu colegii pentru ca poti avea probleme mai mari si nu cred ca iti doresti asta. Deoarece spui ca si colegul tau mai mare este tratat la fel si nu se simte acceptat de cei de varsta lui, ma gandesc ca ai putea sa il iei prin surprindere facand un gest frumos/ pozitiv pentru el. La asta s-ar putea sa nu se astepte si cine stie, poate isi va schimba si el comportamentul. Insa va trebui sa fie ceva care conteaza pentru el si la care nu se asteapta (un serviciu, un cadou simbolic, o vorba de incurajare, un ajutor oferit la ceva). Incearca..

Ali Ade 3:21pm Mar 24
Nu stiu totuși dacă e ok să încerci să îi intri în gratii. E ca si cum i-ai condiționa bunul simt, pe care el nu îl are. InceatcA prima variantă

Monica Enescu 3:49pm Mar 24
Nu prea e valabila în bullying acesta zicală…

Soare Fericire 5:28pm Mar 24
Asa cum ai spus, nu se merita sa rezolvi situatia in afara internatului . Ceea ce ti se intampla tie in relatia cu colegii , se regasesc multi tineri, genul de copil cu o stima de sine redusa, framantati de anumite proleme personale, timizi etc. Parerea mea ar fi sa inveti sa ai mai multa incredere in tine, sa inveti sa fi o persoana mai optimista si realista in acelasi timp, Pentru a intelege cum sa faci sa schimbi ceva in binele tau iti las o inregistrare video sa o vizionezi cand ai timp. https://www.youtube.com/watch?v=6kkiRF61d9Y

Remus Costache 5:52pm Mar 24
ai incercat sa il ignori ? el obtine reactii verbale sau non verbale de la tine si astfel isi hraneste ego-ul ranit. Daca vei ignora o perioada de timp…..cateva zile chiar, s-ar putea schimba situatia. Bafta si curaj. bataia nu cred ca va rezolva ceva.

Daniel Vasile Mois 6:17pm Mar 24
Cauta prieteni mai puternici, aliaza-te cu ei, si ei te vor proteja.

Naprusel Domnita 7:29pm Mar 24
Dragul de tine! Fii tare, și încercă sa faci ca problemele, de acasă și de la internat să te motiveze să devii mai bun. Învață bine, și gândește -te ce mișto ar fi ca peste ani, cei doi să îți spună “da șefu ‘ “.

Alexandra Birca 10:15pm Mar 24
situatiile pe care le atragi sunt reflectii a relatiei tale cu tine, atrage atentia la dialogul tau cu tine. Te incurajezi tu pe tine sau te critici atunci cind face o greseala, iti stii limitele sau lasi oamenii sa le treaca? cit de mult te respecți tu pe tine? conștientizând anumite comportamente si atitudini ai putea avea mare surpriza ca in exterior situațiile iau o alta forma. mult succes ❤
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18763 raspunsuri primite pentru 3964 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)