consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost casatorit de doua ori, dar inca de mic copil am incercat hainele surorii mele. Obiceiul de a imbraca hainele sexului opus nu s-a schimbat nici azi, pot spune ca fiind la serviciu abia astept sa ajung acasa sa ma schimb si sa devin femeie.

Terapeuti.ro 6:22am Jun 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Ce se intimpla cu mine?

Am fost casatorit de doua ori cu a doua sotie inca nu am divortat,dar traim separat.
Inca de mic copil am incercat hainele surorii mele,iesind afara intre copii am vazut ca fetele fie ele urite frumoase erau cooptate in jocul altor fete in timp ce cu baietii era o cu totul alta problema,mie personal mia fost greu sa mi fac prieteni.Obiceiul de a imbraca hainele sexului Opus nu sau schimbat nici azi,pot spune ca fiind la servici abia astept sa ajung acasa sa ma schimb sa devin femeie.
Oare sint bolnav am Probleme cu capu tot ma gindesc dece dece eu,care este problema mea si ce pot sa fac.Recunosc ma simt bine in hainele sexului Opus chiar foarte bine si mai important ma simt frumoasa.Va multumesc


Botezat-Antonescu Radu 6:30am Jun 14
exista acest fenomen… poate va ajuta informatiile din acest link: https://en.wikipedia.org/wiki/Cross-dressing

Cristina Anghel 7:06am Jun 14
Nu sunteti bolnav. Este ceva normal, chiar daca rar intalnit. Va afecteaza in vreun fel existenta? Ii afecteaza pe altii? Daca simtiti ca este greu de trait cu aceasta optiune, incercati psihoterapie, va va ajuta sa va clarificati multe. Succes!

Lia Oltean 8:06am Jun 14
Subscriu recomandărilor colegilor. Chiar dacă pare greu de digerat, atâta timp cât nu va afectează funcționarea și cât nu resimțiți un nivel ridicat de distres emoțional cu privire la aceasta opțiune, nu putem vorbi de o patologie. Cu toate astea, având în vedere mesajul dvs., probabil ca un demers terapeutic v-ar ajuta sa clarificați anumite aspecte în legătură cu care va puneți semne de întrebare.

Irina Cohal 8:46am Jun 14
Ma gandesc ca ii afecteaza existenta, din moment ce a simtit sa mentioneze ca e divortat de doua ori…

Gabriel Sima 1:24pm Jun 14
n-as putea sa spun ca esti bolnav.. doar diferit de majoritatea.. dar exista o minoritate in bratele careia iti poti gasi linistea. Iti recomand cluburile de gay. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile