consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt baiat, fac 26 de ani si sufar de insomnie. Totul a inceput cand am constatat ca nu am prieteni, in plus am avut o situatie foarte dificila financiar si am facut un soc din aceasta cauza.

Terapeuti RO 8:53am Feb 10
Mesaj:
Ma numesc Iulian, fac 26 de ani in martie si de la sfarsitul anului am inceput sa sufar de insomnie. Dorm doar daca sta cineva cu mine noaptea si asa tot ma trezesc peate noapte de cateva ori.
Totul a inceput cand am constatat ca nu am prieteni, sunt fara amici, prieteni, cunostinte, doar cu mama. Am avut o situatie foarte dificila financiar de sarbatori si am facut un soc din aceasta cauza. M-am enervat asa tare ca orice cuvant scoteam pe gura era urmat de plans. In prezent imi caut de munca si incerc sa depasesc perioada asta cu ajutorul mamei.
In trecut am suferit o alta depresie care a lasat urme adanci, adica m-am ingrasat vreo 50 kg.
Dupa acea depresie am trait mai mult in lumea virtuala, fara amici cu care sa vorbesc, sa joc fotbal, etc si acum imi doresc sa intru in normalitate.
Vreau sa va spun ca ma apuca disperarea numai gandidu-ma ca am 26 de ani, nu am prietena, amici, prieteni si sunt doar cu mama.
Va spun sincer ca nu mai rezist sa stau in casa, cand raman singur, ies, ma plimb, dar mereu singur…
Ma intereseaza ce este de facut in cazul insomniilor si a singuratatii. Multumesc!

Alex Glazy 9:17am Feb 10
Cauta un lucru care-ti face placere sa-l practici, studiaza-l bine, apoi schimba experiente in acel domeniu cu ceilalti, si vei vedea ca se vor aduna prietenii.Daca stai acasa in lumea ta ‘virtuala’ si cu mama ta, atunci doar acestia iti vor fi prieteni, prin urmare fa o schimbare si ofera lumii ce ai de oferit, pentru ca nici ea nu-ti va ramane datoare.Prietenii vin atunci cand tu le ceri ajutorul, lumea nu e rea, lumea nu e ignoranta, asa cum chiar ignorantii ne fac sa credem.Sunt multe persoane ca tine, care au nevoie de tine, asa cum si tu ai nevoie de ei, gasteste un punct comun cu ei, si schimba-ti viata, se poate daca vrei cu adevarat si-ti parasesti spatiul de confort.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Feb 10
in cazul insomniilor exista tratament ‘cu pastile’ insa pt singuratate singura solutie este sa cunosti alti oameni… sa construiesti relatii cu ei, etc. Esti suficient de tanar… daca tu consideri ca iti doresti sa slabesti, sau sa ai un anume aspect fizic, atunci tine numai de tine. Daca spui ca traiesti mai mult in lumea virtuala atunci incepe de acolo: daca exista persoane ok si care sunt dispuse sa va intalniti in grup la un suc/bere/cico undeva in oras… e un inceput foarte bun… mai ales ca s-ar putea ca si ei sa sufere de aceeasi singuratate ca si tine. Ia incearca ;) . Succes!

Doctorul Terapii Complementare 8:30pm Feb 10
Încearcă un tratament prin acupunctură. După 10 ședințe vei fi ca un nou născut. Sănătate!

Valeriu Lapadatescu 8:32am Feb 11
ai incercat terapia craniosacrala?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed