implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 30 de ani si o relatie armonioasa, dar nu pot scapa de un obicei din copilarie: imi smulg parul din cap. Acasa am avut o situatie conflictuala, cu un tata agresor si o mama pasiv-agresiva. Acum am cosmaruri cu mama care ma strange de gat.

Terapeuti.ro 8:30am Jan 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!

Am 30 de ani,casatorita de 4.Avem o relatie armonioasa. Totusi, nu pot sa scap de un obicei din copilarie: imi smulg parul din cap.
Acasa am avut o situatie conflictuala, cu un tata agresor si o mama pasiv-agresiva, un frate prins ca si mine la mijloc si depasit de situatie.
As vrea sa depasesc acest obicei insa n -am avut curaj sa vb cu terapeutul despre asta. Am inca multe resentimente legate de mama, care pana intr-un punct m-a facut sa traiesc viata asa cum ar fi vrut-o pe a ei: virgina pana la casatorie. Virginitatea a insemnat si un mare blocaj pe care am reusit partial sa-l depasesc cu ajutorul terapeutului si al sotului: cosmaruri noaptea cu mama ca ma strange de gat si alte asemenea. Dati-mi un sfat va rog


Botezat-Antonescu Radu 8:48am Jan 15
incearca sa ai mai mult incredere in terapeutul si sotul tau… inteleg ca ei sunt alaturi de tine cu bune si rele… ei nu sunt parintii tai… esti libera sa fii tu. Curaj! ;)

Lia Oltean 9:41am Jan 15
Subscriu. Dacă deja vă aflați într-un demers terapeutic, deschideți-vă față de terapeut și soț. Dacă însă, dintr-un motiv anume, terapeutul nu vă inspiră încredere, puteți oricând să apelați la altcineva. Important este însă ca în terapie să fiți sinceră, eficiența ei depinde și de acest aspect.

Doina Zamfirescu 9:54am Jan 15
Discuta cu terapeutul si despre acest aspect. Curaj! El este acolo sa te asculte si sa te ajute sa depasesti si aceasta problema!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile