consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cand sunt mica ma zbat cu dureri de cap. Am un tata vitreg care mi-a facut copilaria un cosmar.

Terapeuti.ro 8:18am Aug 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.de cand sunt mica ma zbat cu dureri de cap.am un tata vitreg care mi-a facut copilaria un cosmar.venea beat acasa si o batea pe mama.am fost la multi medici si mi-au spus ca durerile sunt pe sistem nervos.acum am 22 de ani si lucrez.am terminat liceul si am luat cu BACUL.dar nu am avut posibilitati sa dau mai departe.am o relatie de 6 ani cu un baiat si credeam ca totul este perfect si ca o sa am parte de fericirea pe care acasa nu am avut-o.dar in urma cu 5 luni am aflat ca el m-a inselat de mai multe ori si caa avut o relatie de 3 ani in paralel cu mine.am simtit ca mi se prabuseste cerul in cap.nu stiu ce a fost in capul meu dar l-am iertat si ne-am mutat impreuna.acum este totul bine.dar durerile de cap sunt din ce in ce mai dese si ma tin cate 2 saptamani.aseara prietenul m-a dus la urgente si acolo ca de obicei mi s-a spus ca nu am nimic.incep sa cred ca am luat-o razna si ca nu ma crede nimeni ca ma doare.mi s-a dat algocalmin in conditiile in care eu iau cele mai
tari pastile de cap si nu ma lasa deloc.doctorul mi-a spus sa ma duc si la un psiholog.eu stiu ca ma doare cand ma enervez dar d3 multe ori cum a fost si acum eu eram chiar bucuroasa pentru ca imi achomb locul de munca si nu inteleg de ce ma doare de 4 zile incontinuu capu.sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc!


Andreea Agafitei 8:40am Aug 30
Sfatul dat de către doctor este bun. Cere ajutorul unui psihoterapeut, poate împreună cu el,vei putea găsi o cauza emoțională a durerile foarte mari de cap. Succes!

Botezat-Antonescu Radu 9:21am Aug 30
eu as discuta si cu un psihiatru. Din ce ne-ai scris eu aduc ca esti ca un vulcan care are dop… si durerile astea de cap sunt lava care se scurge pe langa acel dop…. incepe un proces terapeutic… lucrurile se vor descarca si rearanja spre binele tau. Curaj, se poate!

Daniela Țencu 1:17pm Aug 30
Un RMN cranian ti s-a facut? Daca nu, cere si parerea unui alt medic…
Sanatate!

Maria Pleșca Psiholog 7:08pm Sep 3
Ai făcut un consult pentru sinuzită facială?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile