consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani și când masturbez termin foarte repede. Eu stau cu bunicii, iar parintii mei sunt divortati. Nu mi-am făcut nicio prietena până acum pentru că imi este rușine să nu mă fac de ras.

Terapeuti.ro 6:11am May 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua , am 17 ani și când masturbez mă termin foarte repede.. Sincer nu stiu care este problema , n-am avut nici un eveniment care să mă afecteze psihic , poate doar unu’ , adică eu stau cu bunici de vro 8 ani și acum 3-4 ani părinți mei au divorțat .. Cu toate că stau cu bunici m-am simțit destul de bine cu ei nu prea le-am dus dorul părinților .. Eu având această problemă nu mi-am făcut nici o prietena până acum pentru că mie rușine să nu mă fac de ras.. Sper sa ma ajutați cu un sfat. Mulțumesc frumos!

Botezat-Antonescu Radu 7:03am May 26
nu este neobisnuit sa se intample asa, mai ales ca adolescent, mai ales ca nu ai avut contact sexual pana acum, etc. Mai bine a discuta cu psihologul scolar despre ce se intampla cu tine… iti poate explica multe si te poate indruma in timp. Curaj! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile