consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt fata, am 17 ani si recent am incheiat o prietenie destul de lunga. Am fost cele mai bune prietene, dar, dintr-o data, nu m-am mai simtit bine in prezenta ei. Ideea este ca am aflat ca se simte destul de rau in ultima vreme si sper sa nu intre in depresie din cauza mea.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, am intampinat o problema destul de majora. Sunt fata, am 17 ani si recent am incheiat o pritenie destul de lunga, undeva la ani. Am fost cele mai bune prietene, dar dintr-o data pur si simplu nu ma mai simteam bine in prezenta ei, nu mai era locul meu si am inceput sa ma distantez. In cele din urma mi-a reprosat niste lucruri si am decis sa folosesc asta ca “paravan” si sa spun ca totul s-a incheiat aici, ca numai avem nici o treaba, acum am alti prieteni, m-am schimbat…inainte eram inchisa in mine si eram ca un catelus pentru ea, o vedeam ca cea mai importanta persoana pe langa familie, nu vreau sa ne mai impacam desi lumea imi tot spune ca e pacat, ca a fost o prietenie lunga si nu se merita, ca toti oameni gresesc si mai multe lucruri. Ideea este ca am aflat ca se simte destul de rau in ultima vreme si sper sa nu intre in depresie din cauza mea. I-am explicat ca vreau sa ramanem prietene, dar nu vrea sa inteleaga si habar nu am ce sa fac in situatia asta. Va
multumesc ca mi-ati ascultat aceasta problema si ca ati pierdut timp pentru a-mi da un sfat!

Psiholog Monica Enescu

Ce te face sa crezi ca se simte rau din cauza ta si nu din alte motive? Eu te sfatuiesc sa fii alaturi de ea dar sa o faci sa inteleaga ca oamenii nu au un singur prieten si ca in afara de a fi prietene una cu cealalta, puteti avea si alte persoane pe care sa le numiti prieteni si cu care sa va petreceti timpul.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile