consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sufar de depresie anxioasa de sase ani. Am facut tot felul de tratamente, iar de doi ani fac tratament cu Xanax, dar nici acum nu ma simt bine.

Terapeuti RO 8:50am Jan 20
Mesaj:
Va rog frumos sufăr de depresează anxioasă de șase ani de zile si nu mai îi dau de capăt.am făcut tot felul de tratamente si nu mai scap de ia de vreo doi ani fac tratament cu xanax.dar acum nici cu astă nu mă simit bine

Cristina Hazulea 8:54am Jan 20
da la psihoterapeut ati fost?

Remus Sandu 9:07am Jan 20
Xanax nu e un ‘tratament ‘, doar o improvizaţie până îşi fac efectul soluţiile reale, însă doar câteva zile în cazuri disperate. Acum ar trebui să vă ajutaţi organismul ca să renunţaţi treptat la Xanax ( 1-2 luni ?). Citiţi de ex aici tinyurl.com/p24llul

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:14am Jan 20
mai exact… ce tratamente ati facut si cat timp fiecare? Cati medici au prescris acele tratamente?

Emanuel Prichici 7:25pm Jan 20
inchide ochii, relaxeaza-te si imagineaza-ti cu lux de amanunte cum ar fi ziua ta perfecta. bucura-te de fiecare detaliu. traieste-le cu emotie cum ar fi aevea. fa exercitiul asta in fiecare seara la culcare si tine minte: oricand in timpul zilei poti inchide ochii pentru cateva clipe si sa-ti traiesti ziua perfecta. vei observa cu timpul ca viata ta va incepe sa se schimbe in bine si momentele in care va trebui sa inchizi ochii vor fi din ce in ce mai rare. (nu incerca asta la volan)

Gabriela Dorina Cruceanu 4:21pm Jan 24
incercati in paralel si re-echilibrarea . Vedeti cum va simtiti… Cititi articolele mele in legatura cu efectele reale in depresii si anxietate… Echilibrarea emotionala este vitala pentru noi. Uitati-va pentru informatii pe www.reconectaresibiu.ro si FB Reconectaresibiu. Oriunde ati fi, sesiunile ajuta la fel de eficient. Vindecarea Reconectiva u este altceva decat fizica cuantica in slujba omului. Uitati-va si pe youtube la video-urile de acolo. Sanatate !!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed