Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCasnicia mea a luat sfarsit si am ramas singura cu un copil de crescut. 10 ani nu m-am gandit la viata mea personala… imi spuneam ca am alte prioritati, pentru a fi bine pentru copilul meu.

Terapeuti.ro 8:02am Feb 12
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna dimineata!
Am ales sa fac acest lucru deoarece ma confrunt cu o problema ,nu majora dar tinand cont de faptul ca in trecut am suferit de depresie nu vreau sa mi se repete povestea.
Nu pot spune ca am avut o copilarie fericita ,din contra au fost evenimente care m-au marcat si m-au facut sa ma maturizez mai repede decat ar fi trebuit.La varsta de 20 de ani teoretic m-am casatorit.Sotul meu pleca din tara pe perioade foarte mari de timp si pot spune ca trei sferturi din casatorie am petrecut o singura.
Dupa 8 ani casnicia mea a luat sfarsit,am ramas singura cu un copil de crescut.Ani de a randul nu m am gandit la viata mea personala..imi spuneam ca am alte prioritati si trebuie sa ma concentrez pe ceea ce am de facut pentru a fi bine pentru copilul meu.Dupa aproape 10 ani de la destramarea casniciei mele am indraznit sa ma apropii de cineva si sa ma implic in aceasta ”relatie” .Aceasta relatie cu ghilimele de rigoare pot spune ca se desfasoara mai mult dialogand pe facebook datorita faptului ca eu nu sunt in tara.In decembrie am fost in concediu pentru 2 saptamani si de cand am revenit pot spune ca relatia s-a terminat incet ,incet pana a ajuns la final.Disputele fiind lipsa increderii din partea mea.Poate am gresit neacordandu i incredere dar ..cine ar putea avea incredere intr un barbat singur ,intr o relatie de genul ..neavand nimic concret si palbabil. In definitiv ce ne leaga ?! sentimente asa cum obisnuia sa spuna ..si atat.Certurile zilnice si finalul relatiei m-au
afectat mai mult de cat mi as fi putut imagina.Nu mai mananc ,nu mai dorm ,si am scazut foarte mult in greutate in decursul ultimilor 2 luni.Lucrez intr un mediu stresant si foarte solicitant.Sunt departe de civilizatie pentru ca stau si lucrez in afara orasului..ori lucrurile astea ma omoara putin cate putin.Mentionez ca pe perioada casniciei mele am suferit de depresie anxioasa,iar in 2010 deasemenea.Din pacate in 2010 starea mea de depresie a durat aproximativ 2 ani..Nu vreau sa mi se repete povestea desi semnele sunt identice.Nu stiu ce sa fac sa depasesc aceasta stare, asta este si motivul pentru care va scriu.
Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 8:06am Feb 12
pare ca nu va aflati in mediul minim confortabil… nu aveti alternative de genul sa reveniti in tara si eventual sa beneficiati de sustinerea familiei o vreme?

Cristina Anghel 8:09am Feb 12
Si, bineinteles sa incercati sa urmati o psihoterapie pentru a va explora credintele dvs. si a le ajusta, pentru a avea o viata implinita. Sunt multe lucruri "ingropate" care trebuie scoase la iveala si digerate. Intai va va fi mai rau, apoi de-abia mai bine. Succes.

Lia Oltean 8:18am Feb 12
Din păcate, existenta unui episod depresiv în trecut creste posibilitatea de a avea un altul de-a lungul vieții. În situația dvs., va recomand sa începeți psihoterapia, pentru a reduce aceasta vulnerabilitate a dvs. astfel încât sa găsiți modalități de ajustare a gândurilor legate de situațiile pe care le întâmpinați în așa fel încât să reduceți impactul lor emoțional.

Doina Zamfirescu 8:24am Feb 12
Daca recunosteti semnele puteti incepe o terapie pentru a intelege motivele aparitiei lor.

Clau Anki 8:29am Feb 12
Doamna, e ca si cum ati fi nemultumita ca v-ati fracturat tibia de doua ori si nu s-a vindecat singura! Nu ati mentionat daca ati facut ceva in sensul acesta… singura nu va puteti vindeca. depresia este o afectiune in toata regula si are nevoie de atentie specializata. minte limpede.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed