consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie cu un barbat divortat si cu un copil minor. Ne intelegem relativ OK. Problema e ca el vrea sa-si faca un concediu sau doua pe an impreuna cu fosta sotie, de dragul copilului, zice el.

Terapeuti.ro 6:40am Jul 16
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
am o relatie de 2 ani cu un barbat divortat (are un copil minor). Suntem amandoi trecuti de 40 de ani ca varsta si ne intelegem relativ ok, desi nu locuim impreuna.
Problema e ca el vrea sa-si faca un concediu sau doua pe an impreuna cu fosta sotie de dragul copilului(zice el). Mie mi se pare cam trasa de par justificarea lui si situatia greu de acceptat.
As dori un sfat.

Multumesc.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:46am Jul 16
vi se pare exagerat ca doreste sa petreaca timp cu singurul sau copil o data sau de doua ori pe an? Sau va deranjeaza altceva?

Raluca Mihai 6:54am Jul 16
Vi se pare trasa de par justificarea lui, adica este posibil sa nu va spuna adevarul, sau la ce va referiti? Aveti incredere in el? V-a oferit pana acum motive sa va indoiti de ce spune?

Carmen Ontanu 7:06am Jul 16
E o situatie complicata. Copilul il cunosti? Va petreceti timp impreuna cu copilul?

Tina Petrareanu 7:14am Jul 16
Concediile alaturi de fosta sotie si faptul ca nu locuiti inca impreuna dupa 2 ani sunt indicatori pentru neimplicarea totala in relatie cu dvs. si e normal sa va deranjeze. Cel mai probabil ca nici nu veti obtine mai mult si cred ca va doriti. Daca situatia e greu de acceptat, luati decizia de a nu o mai accepta. Da, e posibil sa urmeze o perioada de singuratate si nimeni nu va poate garanta ca veti intalni curand sufletul pereche, insa va puteti canaliza atentia catre alte activitati care sa va implineasca in loc sa va frustreze in timp ce il asteptati/ cautati.

Răzvan Pîrlea 7:14am Jul 16
Acest barbat este si va ramane tata pentru copilul lui toata viata chiar daca este facut cu alta femeie. Relatia dumneavostra ar trebui sa aibe suficiente"plusuri" pentru a-i da valoare in prezent, indiferent de ceea ce a fost in trecutul amandorora. Cautati sa cultivati in relatie tot ce va adus impreuna


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile