consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 52 ani si diagnostic de depresie, anxietate și de spondiloza cervicala. Nu pot sta mult în picioare, sunt obosit mereu. Starile acestea sunt de la spondiloza sau ar trebui schimbat tratamentul pentru depresie și anxietate?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online:

Am 52 ani. De un an de zile am fost diagnosticat cu depresie și anxietate cu acte în regulă. Pe lângă acestea mai sufăr și de spondiloză cervicală. Problema mea este că aș vrea să incep lucru dar simt că nu aș putea face față. Nu pot sta mult în picioare ,după câteva ore simt nevoia de a mă întinde,sunt obosit parcă aș fi cărat toată ziua saci în spinare. Aş vrea să știu stările acestea sunt de la spondiloza cervicală sau ar trebui schimbat tratamentul pentru depresie și anxietate? Vă mulțumesc.

 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu cel mai bine ar fi sa discutati cu medicul dvs. psihiatru. Sunt mai mult factori aici si o opinie medicala este foarte indicata. Poate sa fie si de la spondiloza, si de la depresie, si de la varsta cu totul…. discutati cu medicul. Succes!
 • Margareta Toma - Psihoterapeut centrat pe persoana
  Margareta Toma – Psihoterapeut centrat pe persoanaSimptomele descrise de dvs par a fi depresive. Depresia da astfel de simptome cum ar fi ameteala, durere de cap, oboseala, stare generala de apatie. Spondiloza dupa cate stiu eu are simptome de incordare musculara, furnicaturi si dureri de cap. Personal consider ca trebuie schimbat tratamentul psihiatric iar daca sunteti in faza incipienta va fi nevoie de ceva timp pana organismul il va primi, iar in alte situatii este nevoie si de psihoterapie.
 • Bety Anghel
  Bety Anghel Poate fi si de la spondiloza si de la anxietate( tensiune musculara).
  V-aș recomanda pansamente cu foi de varzâ, puțin zdrobite pentru spondiloza ( daca se poate varza de la țarani, fara prea multe chimicale), iar pentru anxietate, pe lânga medicamente, incercați si psihoterapie și chiar masaj de relaxare.
  Sanatate si mult bine!
  psih.Elisabeta Anghel


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile