consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu este un barbat atragator (face fitness), este foarte atent cu mine si cel mic, dar atunci cand iesim undeva se holbeaza la femei. Nu recunoaste.

Terapeuti.ro 7:30am Sep 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua,sunt o persoana din Bucuresti in varsta de 29ani.Sunt casatorita si am un copil de 10luni.Sunt cu sotul meu de 10 ani,el este un barbat atragator(face fitness),este foarte atent cu mine si cel mic dar atunci cand iesim undev nu poate sa se aptina sa nu se holbeze la femei,nu stiu cum sa procedez cand el se uita dupa alte femei ,as vrea sa fiu indiferenta dar nu pot,ma deranjeza f rau ,ma apuca o stare de nervii,ma simt nerespectata ,ma simt tradata si ma enervez pe el ..de fiecare data ne certam!El nu recunoaste ca se uita,dar eu il stiu ca asa face de mult ttimp!!Ajutati-ma va rog


Raluca Mihai 7:51am Sep 1
Fiind un gest care va deranjeaza atat de tare este necesar sa stati de vorba serios cu sotul si sa gasiti impreuna o solutie la acest lucru. Incercati sa ii explicati in termeni clari, impersonali, fara a face afirmatii despre persoana sa, ci concentrandu-va pe fapte si comportamente clare. In acleasi timp este important de explorat si ce trezeste in dvs si care este motivul pt care reactia este atat de puternica.

Clau Anki 8:14am Sep 1
Daca face sport, inseamna ca este preocupat de persoana lui; asta e un indiciu bun, mai ales in ceea ce te priveste. Ipoteza in care cred eu este ca, atunci cand se uita dupa alte femei nu se datoreaza faptului ca el este atras de ele, pentru ca in mintea lui nu e loc pentru altcineva; este umpluta cu grija fata de aspectul sau. Si daca mintea lui este plina cu el insusi, cand se uita dupa femei, vrea sa se convinga doar ca a fost remarcat si apreciat. Nu mai incape altcineva acolo, ci doar el si grija lui pentru aprecierea aspectului lui fizic. In plus, spui ca se poarte frumos si atent cu tine si copilul… dar… mie imi spune si ca are o nevoie neamplinita, aceea de confirmare, pe care, se pare, nu o obtine de la tine (sau, daca o obtine, inseamna ca nu ii este suficienta, vrea si confirmari neutre). Daca este asa cum miros eu, atunci problema nu este atat de fierbinte pentru tine, ci mai degraba pentru el. de fapt el are o problema cu el insusi, nu cu femeile. Din alt punct de vedere, nu uita ca in zilele noastre, oamenii sunt liberi, nu mai au stapan. A fi casatorit, nu inseamna a avea un raport de supraordonare, casatoria presupune parteneriat cu pondere egala. Prin urmare, nu-i poti dicta care sa-i fie directia privirii. Aici… ai tu o problema. Nu ai inteles inca faptul ca el te-a ales pe tine si te alege in continuare, de fiecare data cand priveste o alta femeie… Daca relatia ta ar fi deteriorata sau alterata, poate ca ai avea niste motive de ingrijorare, dar spui ca e atent in familie, nu? Cum suna lucrurile din perspectiva asta?

Psihologul Va Raspunde 9:25am Sep 1
Este normal sa se uite la femei. Daca ar fi medic ginecolog, ce ai face? Problema nu e la el, ci la tine. Esti nesigura pe tine, si ti-e frica sa nu il pierzi. Iar aceasta frica e disfunctionala. Nu e iubire, ci posesivitate. Stii care e soarta persoanelor posesive?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed