consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt impreuna cu sotul meu de peste 4 ani, iar el tocmai acum s-a trezit ca eu sunt prietena pe un site de socializare cu fosti iubiti. Si el are foste iubite la prieteni, iar eu nu m-am bagat niciodata. Plus ca mai este si genul autoritar/gelos si imi spune: “Pe cine alegi, pe mine sau pe ei?”, asta in condițiile in care nici nu am discutat cu persoanele respective.

Terapeuti.ro 8:02am Nov 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Sunt împreuna cu soțul meu, de 4 ani jumate, iar el tocmai acuma s-a trezit ca de ce eu am foști iubiți la prieteni, pe un site de socializare. Mentionez ca si el are foste iubite la prieteni, iar eu nu i-am băgat de vina niciodată, pentru ca nu mi se pare normal ca după ce ai avut o relație de prietenie cu o persoana, după ce închei relația, sa il/o ignori complet. Plus ca mai este si genul autoritar/gelos si îmi spune: "Pe cine alegi, pe mine sau pe ei?", asta in condițiile in care nu am discutat cu persoanele respective, nu a găsit mesaje "suspecte", a fost doar un schimb de Like-URI. Îmi puteți da un sfat, sau ce ar trebuii sa fac? Sa îmi șterg contul de pe site-ul de socializare? Sa îmi șterg toți prietenii si sa il las doar pe el?
Va mulțumesc anticipat!
O zi buna!


Botezat-Antonescu Radu 8:13am Nov 14
problema inteleg ca este la sot, nu la Dvs., situatie in care ar fi de dorit sa si-o recunoasca (gelozia, etc.) si sa lucreze la ea cu un specialist, daca nu reuseste singur. Incercati sa mai discutati cu el despre aceste atitudine radicale pe care le are, incercati sa il intelegeti empatic mai mult. Ar fi multe de discutat insa corect ar fi sa se intample intr-o consiliere de cuplu. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile