consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu m-a batut. Il iubesc enorm de mult si am ramas langa el, desi cand mama m-a vazut cu ochiul vanat a innebunit…

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna..Am 21 de ani ,iar prietenul meu 25..suntem impreuna de 4 ani..De curind am fost plecatat peste hotare,iar în perioada aia mereu mi-a reproșat ca nun îi acord atenție, ca mi-am găsit pe altcineva..M-Am reîntors de Paști în țară..ne-am certat binișor..și a doua zi am mers la frigărui..respectiv a consumat alcool..iar spre seară a reapărut ceartă..la fel ca eu am pe altul și îl înșel. .mi-a tras vreo citeva palme…și îmi tot repeta ca e nebun din dragoste..parcă era dominat de cineva. .eu m-am retras..El s-a reîntors la prieteni și mă tot suna..sa vin sa-la iau acasă. m-am intors și încet încet ne-am depărtat de gașca..și din nou a încep. mă trăgea de păr și a început sa mă lovească fără sa se opreasca pina scuipam singe…strigam intruna opreștete linistestete..Nu auzeam nimic…Îl iubesc enorm de mult. .Am rămas linga el. .Iar cind mi-a văzut mama ochiul vinat a inebunit…mi-a zis sal las..dar nu pot …îl iubesc..și e unica data în acești ani cind a îndrăznit sa mă lovească..Am așa o stare proasta. .și pe mama o înțeleg ca retrăiește..nustiu ce sa fac. .e gelos…

Puteti apela la terapie de cuplu!
 1
ma gandesc ca problema poate sa fie mai serioasa decat ‘o gelozie’. De obicei, violenta psihica si fizica nu sunt tolerate. Practic nu exista nicio scuza… abuzul este abuz. Daca el recunoaste ca are o problema atunci ar fi de dorit sa apeleze la un specialist, sau, daca este mai convenabil, terapie de cuplu cum spune si colega mea mai sus. Succes!
Nu exista nici o scuza, a dat in tine, nu va fi dupa parera mea ultima data, incearca sa-l uiti, sau vrei sa traiesti toata viata cu asa un nenorocit, curaj!
 4
ati sters comentariile mai bine inchideti grupul daca nu exista libera exprimare …
 1
stimati membrii, acesta este un grup care totusi are un regulament de conduita, ne dorim pareri pertinente (nu de genul ‘debil mintal’, ‘nenorocit’, ‘nebun’) sau experiente personale (formulate civilizat) care sa fie de folos real persoanelor in cauza. Incercati macar sa exersati empatia. Nu este doar un grup de psihologi… suntem multe specialitati aici. Nu este un grup de discutii ‘in piata’, va rog recititi (daca ati citit) regulamentul. Multumim!
 9
Draga mea, imi pare rau pt ceea ce ai patit; trebuie sa precizez ca privesti eronat incidentul, nu este ” unica data” ci ” prima data”, ceea ce ar trebui sa te faca sa privesti in perspectiva. Observ ca ii gasesti scuze partenerului tau , dar nu exista nici o scuza pentru violenta, pentru lipsa de respect. Iubire nu inseamna sa lovesti, sa umilesti, sa ranesti…Incearca sa te gandesti..ce iubesti la acest om.
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile