consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sotul meu imi spune ca nu are ce-mi face dacă m-am nascut femeie, ca asta este menirea mea, sa fac mâncare si curat si copii. El pleaca la vanatoare, unde cheltuieste si cate 3 milioane, acasa avand frigiderul gol. Ma imbranceste si ma face in toate felurile de fata cu copiii.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/

Buna ziua!
Ma numesc Amelia, am 30 de ani,sunt căsătorită de 7 ani si sunt mama a doi îngerasi, un băiat de 6 ani si o fetiță de 2 ani. Problema mea e neînțelegerea între mine și soțul meu. Ca sa fiu mai explicita am sa incep cu inceputul.ne-am cunoscut acum 14 ani, încă de la începutul relației el avea un comportament mai agresiv( in vorbe) însă nu si față de mine, cu mine era atent, grijuliu, ma simteam protejată si iubita( el fiind primul exclamand “te iubesc”). Chiar dacă eram din același cartier ne-am cunoscut pe messenger, discuția fiind destul de aprinsă, cerandu-mi nr meu de telefon (“dacă nu-mi dai nr tau de telefon am sa sun pe fix si iti fac probleme cu ai tai parinti”)…Si astfel am avut prima întâlnire..forțată..iar celelalte au decurs de la sine. Imediat după căsătorie am ramas însărcinată asa ca la nici un an de la nunta a venit pe lume băiețelul. Locuiam cu părinții mei si chiar daca apartamentul era cu 3 camere si aveam camera noastră,
ne-am dorit un loc al nostru. Amândoi eram setați pe casă, asa Ca, ne-am mutat în căsuța noastră exact cand i-am tăiat motul fetiței. A fost un vis devenit realitate, credeam ca totul avea sa fie perfect, însă, de cand ne am mutat certurile nu s au mai oprit. Aveam musafiri weekend de weekend, băutura nu lipsea si de acolo certurile…certuri de fata cu toti, ma injosea, nu sunt bună de nimic, mai nou începe să sară la bataie( doar împins, imbrancit). Cea mai recentă m a dat peste cap efectiv,chiar dacă s a dus unde a vrut cand a vrut, gen fotbal sau pește( eu trebuie sa stau acasa sa am grija de copii, ca nu are ce mi face dacă m am nascut femeie, asta este menirea mea, sa fac mâncare si curat si copii)eu am renuntat la munca, neavând cu cine lasa copii. S a hotărât să plece la vânătoare(se cheltuie in medie 3 mil pe o iesire de genul, eu având frigiderul gol),cu toate că nu mi convenea, mai si vb urat cu mine(vezi poate ai treaba, nu te baga in
treburile mele, s.a.) tachinandu-l la cap a sărit la mn, m a tras re haina până s a rupt(erau si copii in casă, l am avertizat că văd copii, astfel mi a dat drumul). El vb foarte urat si fata de copii, ma face in toate felurile de fata cu ei.Simt ca nu mai pot, orice ii zic nu e bun, nu sunt in stare sa cresc copii, ca nu ma mai tine mult(adica se duce si isi cauta alta). La ultima cearta el ma asigură că statul ii da lui copii si nu mie, pt ca nu am nici un venit. Mentionez ca tatăl meu a facut credit pe el ca sa putem termina casa. Un sfat va rog, nu vreau sa mi pierd copii!!

Cristescu Irina Alexandra
Cristescu Irina Alexandra Mutat de acolo. Dovezi ale abuzului. Mai ales ca se comporta asa in fata altor oameni. Copiii nj sunt dati tatalii decat in caz de forta majora, el oricum trebuind sa plateasca pensie alimentara. Si abia apoi vedeti cu casa cum faveti. Dar plecati urgent fe acolo impreuna cu copiii. Este clar un om agresiv prin natura. Pana la prima palma mai e un pic. Mult succes!
Carmen Sorici
Carmen Sorici Cu atatea argumente pe care ni le-ai dat, daca nu ar fi cazul tau ci al unei prietene, ce sfat i-ai da? Sfaturile nu sunt usor de dat, poate unele indrumari, iar indrumarea mea ar fi o consiliere de cuplu, daca el ar fi dispus si te poti consulta si cu un avocat.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed