implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotia mi-a spus ca inca tine la fostul. Suntem in pragul divortului, cu toate ca o iubesc si am luat-o si cu un copil.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Soția mi-a spus ca încă tine la fostul și ca i pare rău după. El iar eu nu am mai putut după doi ani sa mi se zică la fel și acum Sunt în pragul divorțului cu toate ca o iubesc nu știu cu ce era mai bun ala ca și mine ca i am oferit tot din suflet am și luat o cu un copil

pare ca problema se afla la sotie… nu la Dvs….
 1
Inteleg ca ea doreste si incheierea relatiei cu dvs? Uneori, aceste pasiuni pot sa ramana aprinse, dar asta nu inseamna ca dvs nu sunteti suficient de bun sau ca nu ati iubit-o suficient. In aceasta situatie ea trebuie sa isi clarifice ce vrea, iar dvs sa ii spuneti ce este acceptabil si ce nu in relatia cu dvs. Daca simtiti nevoia, apelati la psiholog pentru a primi sprijin in aceasta perioada grea.
 1
E normal sa tina la fostul… Anormal e sa nu accepti TU asta, deci problema e la tine. E gelozie? E frica? E lipsa de incredere in propria ta persoana? E stima de sine scazuta? Cauta, si ve gasi… cauzele reale.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile