consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La un an de la casatorie a venit si micuta noastra. De atunci am inceput sa ne certam cam des si eu sa o jignesc foarte mult. Acum cateva luni mi-a zis ca trebuie sa facem o pauza si m-am speriat foarte tare.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!sunt casatorit de 4 ani,la un an de la casatorie a venit si micuta noastra. De atunci am inceput sa ne certam cam des si eu sa o jignesc foarte mult.Sincer ma simteam pe locul 2 mentionez ca imi iubesc copilul enorm nu e o chestie de gelozie. Cand fetita avea un an am plecat pe Tir si ma intorceam dupa 3-4luni,certurile si jignirile din partea mea au devenit si mai dese. Acum cateva luni dupa o cearta mai zdravana mi-a zis ca tre sa facem o pauza,atunci m-am ssperiat foarte tare si am inceput sa ma schimb,nu o mai jignesc,chiar s-au schimbat multe.Acum ne intelegem bine doar ca sotia nu mai are apetit sexual deci nu o mai atrag cu toate ca eu cred ca inca mai simte ceva pt mine.am hotarat ca eu sa astept ca ea sa isi revina dar cand se intampla sa mai facem sex ea se simte vinovata pt ca nu simte nimic si nu ma poate satisface nicii pe mine,cu toate ca eu nu i-am reprosat niciodata nimic.I-am recomandat un psiholog,o terapie de cuplu da nu vrea, zice ca o sa-si revina singura. Ce pot sa fac,varog sa ma ajutati cu un sfat, nu vreau sa ma gandesc la divort sunt sigur ca o sa putem trece peste asta. Va multumesc!

Ca mama care a nascut 3 copii iti spun sigur ca problema ei este in primul rand de natura hormonala. Îi recomand o vizita la ginecolog in primul rand.
 1
Se pare ca ai intrat in “concurenta” cu copilul! Si esti furios ca mama trebuie sa-si imparta atentia cu el si “ajungi pe locul 2” ca si cum… tot copil ai fi si tu! Pe de alta parte, vrei o viata sexuala normala cu sotia ta. Pai… daca tu o pui in rol de “mama”, oare ti-ai dori sex “caritabil” ca sa “aiba grija de tine”? Daca vrei o femeie, poarta-te ca un barbat: fii tata la copil si ajut-o cu responsabilitatile in casa! Fii atent, tandru si dragut, vorbeste-i frumos, pentru ca injuriile si jignirile sunt “moartea pasiunii”! Simplu fapt ca vii acasa dupa 3-4 luni cu pretentii sa fii “servit” nu e suficient pentru ca ea sa fie atrasa sexual de tine, si refuzul ei in conditiile astea este abolut normal. Ai noroc ca e sincera si iti spune ca nu simte nimic, deci prin asta incearca sa te faca atent ca ceva nu e ok. Ai face bine sa asculti, si sa-ti pese! Cum sa faci asta? Sa o seduci. Ca si cum nu ti-ar fi sotie, sa i seduci ca pe o femeie pe care o doresti! Intreab-o cum poti sa-i arati ca o iubesti, ce poti face sa o ajuti cu ce are nevoie. Asculta cu 2 urechi ce iti spune, si schimba ceva in comportamentul tau. Si daca problema persista, mergeti impreuna la terapie de cuplu, nu este numai problema ei. Succes!Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile