consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 40 de ani si de cativa ani buni sotia mea nu mai simte nevoia sa faca sex cu mine. Cred ca nu simte nici o placere, sunt aproape sigur ca nu a avut niciodata orgasm atunci cand a fost cu mine. Am ajus sa fiu dependent de masturbare si o fac uneori si zilnic. Am amenintat-o ca daca nu rezolvam intr-un fel o sa ma duc la altele, dar nu a percutat in niciun fel.

Terapeuti.ro 8:35am Dec 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,

Am 40 de ani si de cativa ani buni sotia mea nu (mai) simte nevoia sa mai faca sex cu mine. Daca la inceput (acum cca 18 ani) faceam sex destul de regulat (asta nu inseamna ca simtea placere neaparat), incet incet am ajuns sa o rarim pana la 8 luni. Nu cred ca este normal dar am incercat sa vorbesc cu ea si sa rezolvam, dar se pare ca nu vrea sau nu stie de ce se intampla asta. Personal cred ca nu simte nici o placere, sunt aproape sigur ca nu a avut niciodata orgasm atunci cand a fost cu mine. Problema mea este ca am ajus sa fiu dependent de masturbare si o fac uneori si zilnic, ceea ce nu cred ca este deloc bine. Am amenintat-o ca daca nu rezolvam intr-un fel o sa ma duc la altele, dar nu a percutat in nici un fel. Nu m-am dus inca nicaieri, dar sunt foarte frustrat din aceasta cauza. In rest, ne intelegem foarte bine si totul este in regula, singura problema fiind aceasta cu sexul, pe care nici eu nu o mai pot evita. Ce pot face? Pot trai doar cu masturbare? Cat timp? Cat de
des? Poate fi frigida? Exista rezolvare? Multumesc anticipat.


Tina Petrareanu 8:54am Dec 23
Problema dvs este una reală, frustrarea este normală în conditiile date. Viața intimă este unul din stâlpii pe care se bazează o căsnicie, altfel ați putea fi la fel de bine frați, prieteni, colegi de apartament. Psihologii recomandă în asemenea cazuri ca partenerul care își dorește mai puțin să facă eforturi pentru a participa mai mult. Vă recomand o terapie de cuplu, în care soția dvs să înțeleagă dimensiunile frustrării dvs și să ia o poziție, iar dvs veți hotari atunci ce aveți de făcut. Succes !

Botezat-Antonescu Radu 9:17am Dec 23
si eu cred ca rezolvarea trebuie cautata mai intai impreuna cu un consilier de cuplu. Este foarte probabil ca sotia sa aiba un blocaj la care va trebui sa lucreze si singura; psihoterapie poate oferi solutii in asemenea situatii. Incurajati-o in aceasta directie. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile