consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema mai intima… pur si simplu refuz orice contact sexual cu sotul meu. Poate e din cauza ca el ejaculeaza mult prea repede si mie mi se pare ca e egoist?

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna. Am o problema mai intima… pur si simplu refuz orice contact sexual cu sotul meu. Poate e din cauza ca el ejaculeaza mult prea repede sau de faptul ca mie mi se pare ca e egoist? Daca incerc sa discut chestia asta cu el se enerveaza si imi spune ca sigur ma satisface altcineva daca de el nu imi mai convine.
Mentionez ca sunt si insarcinata. Ce as putea face sa nu mai simt repulsie fata de sex?

eu inteleg ca aveti repulsie fata de a face sex cu el. Va deranjeaza ca ejaculeaza prea repede (si banuiesc ca nu terminati actul amandoi) sau faptul ca vi se pare ca este egoist?
 1
Buna ziua! Incercati o terapie de cuplu sau va puteti adresa unui sexolog. Succes!
 4
E din cauza hormonilor de sarcina. Fiecare organism e diferit si fiecare sarcina e diferita. Aveti răbdare cu dvs si comunicare deschisa cu soțul.
 3
De cat timp aveti o repulsie fata de relatii intime cu sotul? Pentru cine este problematica aceasta repulsie, pentru dvs sau pentru sot? Va doriti sa aveti contact sexual sau va simtiti presata sa aveti contact?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile