consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Logodnicul meu, care este o persoana timida, calma, prezinta ejaculare precoce. In plus, tatal sau sufera de schizofrenie, cu repetate episoade psihotice.

Terapeuti RO 9:06am Jul 28
Mesaj:
Buna ziua, am nevoie de ajutor ! Logodnicul meu o persoana timida, calm(uneori enervant de calm)prezinta ejacaulare precoce, lipsa de acea dorinta de a face dragoste care e normala la 25 de ani, daca se face 1,2 ori pe saptamana e suficient(pt el, pt mine nu ),are ticuri nervoase, uneori se concentreaza greu, are nevoie sa fie impins de la spate.vreau sa precizez si faptul ca tatal sau sufera de schizofrenie cu repetate episoade psihotice.sfatuiti.ma cum sa procedez, trebuie sa fie vazut de un psiholog/psihiatru? Ce sanse sunt sa i se declanseze si lui schizofrenia?! Antidepresivele ar funziona?! Va multumesc anticipat !!!

Viorel Mocanu 9:12am Jul 28
ceva e "lipsa" acolo la el… nu stiu exact ce sfat sa va dau, insa e riscul prea mare pentru un viitor fericit alaturi de o asfel de persoana care "trebuie impins de la spate"… NU UITATI: noi nu putem schimba oamenii daca ei nu vor … asa ca timpul pierdut e foarte pretios… Ochii mari cit "ceapa" inca nu ustura… apoi va trebui sa inchideti ochii la multe lucruri…

Cosmina Pacurar 10:40am Jul 28
Puteti sa consultati un psihoterapeut care va poate teimite si catre consult psihiatric daca este nevoie.

Carmen Caramlau 4:28pm Jul 28
Trebuie sa intelegeti ca nimeni nu se schimba, nu se face bine decat daca vrea el. Dansul vrea? E dispus sa se schimbe, sa se ingrijeasca? Atunci sa va dovedeasca!

Remus Sandu 8:58pm Jul 28
Este foarte multă dezinformare apropo de bolile psihice în ziua de azi (şi încerc să mă exprim elegant). Poate că tatăl suferă de schizofrenie fiindcă s-a infectat cu Toxoplasma de la pisici sau mere nespălate, Toxocara de la câini . Iar dacă logodnicul a copilărit tot cu aceleaşi animale sau a avut aceleaşi obiceiuri, e posibil să fie şi el infectat.

Sau poate are celiachie iar tratamentul chimic doar a mascat simptomele şi a întârziat faza completă a bolii celiace. De altfel se ştie că intoleranţele alimentare/boala celiacă se manifestă în familii/ între rude apropiate. http://wp.me/p48646-8

Pe de altă parte există şi posibilitatea să aibă un sindrom al excesului de cupru, iar nişte alegeri banale pot favoriza lucrul acesta, de ex. folosirea ţevilor de cupru la instalaţiile casnice şi deficitul de zinc. Ce să mai zici de boala Wilson (boală genetică), inţial a fost tratată cu antipsihotice, iar după 12 ani a ieşit la iveală toxicitatea acută a cuprului.

Mai multe informaţii puteţi găsi în interviurile de aici, sunt traduse http://wp.me/p48646-8p nu ştiu dacă se văd subtitrările de pe orice tabletă/mobil.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:49am Jul 29
daca exista antecedente in familie (mai ales ca este vorba de tata) este bine sa fiti atenti la o posibila boala psihica. Cel mai bine ar fi sa incepeti cu un consult psihiatric inainte de cel psihologic. Succes!

Is Is 8:50am Jul 29
El are nevoie sa fie impins de la spate sau tu ai nevoie de alt barbat? Si vrei sa il transformi pe el in acel barbat. Daca asta speri, speri degeaba. Mi s-ar parea normal ca el sa vrea sa faca ceva pentru el, nu tu. Tot ce poti tu sa faci e sa-l iubesti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile