implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 20 de ani și de 2 ani jumatate sunt intr-o relație cu un bărbat cu 30 de ani mai mare. Problema este ca de ceva timp libidoul meu este la pământ …

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Am și eu o problema de cuplu pe care as vrea sa o remediez . Am 20 de ani și ma aflu de 2 ani jumate intr-o relație stabilă cu un bărbat cu 30 de ani mai mare. El ma iubește foarte mult și chiar încearcă sa îmi arate asta . Problema este ca de ceva timp libidoul meu este la pământ … încerc sa nu ii arat asta ca sa nu evidențiez o problema însă chiar ma îngrijorează asta mai ales ca i-am fost fidela tot timpul nu as vrea sa se ajunga la despărțire . As vrea sa ma ajutați va rog cu un sfat și sa rezolv problema asta intr-un fel.

poti incerca un control ginecologic, endocrinologic (analize de sange). Nu prea putem ghici de ce ti-a scazut libidoul in ultima vreme. Este vorba despre o problema emotionala? Nu va intelegeti? Ai dubii in ceea ce priveste relatia aceasta? Puteti incerca consiliere de cuplu. Succes!
 5
Faptul ca tu nu vrei sa evidentiezi o problema, nu inseamna ca ea nu exista! Inteleg ca el are 50+ de ani, iar tu la 20. Nevoile voastre sunt foarte diferite, iar ceea ce numiti voi iubire s-ar putea sa fie cu totul altceva (din punctul fiecaruia de vedere). Psihanalitic vorbind, el este o “figura paterna” pentru tine si in conditiile astea, scaderea libidoului tau este naturala si previzibila. Tu, peste inca 20 de ani vei fi o femeie inca atractiva si activa sexual in timp ce el va avea 70. Asta e o realitate a vietii pe care nu o poti nega. Un proces psihoterapeutic individual te-ar putea ajuta sa intelegi mecanismele inconstiente prin care corpul tau refuza ceea ce mintea ta sustine ca vrea! Succes!
 8
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile