consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani și de 2 ani jumatate sunt intr-o relație cu un bărbat cu 30 de ani mai mare. Problema este ca de ceva timp libidoul meu este la pământ …

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Am și eu o problema de cuplu pe care as vrea sa o remediez . Am 20 de ani și ma aflu de 2 ani jumate intr-o relație stabilă cu un bărbat cu 30 de ani mai mare. El ma iubește foarte mult și chiar încearcă sa îmi arate asta . Problema este ca de ceva timp libidoul meu este la pământ … încerc sa nu ii arat asta ca sa nu evidențiez o problema însă chiar ma îngrijorează asta mai ales ca i-am fost fidela tot timpul nu as vrea sa se ajunga la despărțire . As vrea sa ma ajutați va rog cu un sfat și sa rezolv problema asta intr-un fel.

poti incerca un control ginecologic, endocrinologic (analize de sange). Nu prea putem ghici de ce ti-a scazut libidoul in ultima vreme. Este vorba despre o problema emotionala? Nu va intelegeti? Ai dubii in ceea ce priveste relatia aceasta? Puteti incerca consiliere de cuplu. Succes!
 5
Faptul ca tu nu vrei sa evidentiezi o problema, nu inseamna ca ea nu exista! Inteleg ca el are 50+ de ani, iar tu la 20. Nevoile voastre sunt foarte diferite, iar ceea ce numiti voi iubire s-ar putea sa fie cu totul altceva (din punctul fiecaruia de vedere). Psihanalitic vorbind, el este o “figura paterna” pentru tine si in conditiile astea, scaderea libidoului tau este naturala si previzibila. Tu, peste inca 20 de ani vei fi o femeie inca atractiva si activa sexual in timp ce el va avea 70. Asta e o realitate a vietii pe care nu o poti nega. Un proces psihoterapeutic individual te-ar putea ajuta sa intelegi mecanismele inconstiente prin care corpul tau refuza ceea ce mintea ta sustine ca vrea! Succes!
 8


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed