consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am tulburari afective bipolare si am facut un episod depresiv: nu am chef de nimic, stau numai in pat, nu ma ingrijesc, dorm tot timpul si nici placere sexuala nu mai am.

Terapeuti RO 9:27am Sep 9
Mesaj:
am fost diagnosticata cu tulburari afective bipolare,timp de 4 ani nu am avut nimic dupa un tratament de 1 an de zile,insa acum dupa 4 ani am un episod depresiv:nu am chef de facut nimic,stau numai in pat,cand fac ceva mi se pare ca nu fac bine,sunt neingrijita,igiena personala cam lasa de dorit,dorm tot timpul,si nici placere sexuala nu mai am.mentionez ca iau tratament cu cymbalta si caramanzapina.oare imi voi mai reveni?multumesc

Cristina Hazulea 9:48am Sep 9
Mergeti la psihoterapeut, pe langa tratamentul medicamentos trebuie sa lucrati putin si cu subconstientul

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:50am Sep 9
tulburarea bipolara poate fi tinuta sub control prin tratament psihiatric si consiliere suportiva, puteti functiona normal in societate, familie, etc. Important este sa fiti in legatura constanta cu psihiatrul si consilierul Dvs. Succes!

Remus Sandu 10:38am Sep 9
Puteţi să vă faceti analizele specifice, începeţi cu cele de la final: http://wp.me/p48646-17t Încercaţi şi diagnosticul diferenţial: e posibil ca peste ani să iasă la iveală că suferiţi de boala Wilson (acumulări de cupru), sprue celiac, deficit de vitamină B12, şi eventual infecţie cu Toxoplasma. Lăsând la o parte toate acestea, o dietă sănătoasă ajută mult pentru reducerea simptomelor. Citiţi de exemplu despre efectele psihologice http://wp.me/p48646-d

Clau Anki 12:00pm Sep 9
Va dau un pont: invatati sa recunoasteti primele semne ale episodului depresiv sau maniacal, inainte ca acestea sa se instaleze complet. Atunci cand recunoasteti aceste semne, puteti anticipa ce va urma, dar puteti si impiedica intr-o masura ca manifestarile sa ajunga la apogeu. De exemplu, cand stiti ca urmeaza un episod depresiv, evitati sa stati singura sau sa stati mai mult timp in casa; acesta este momentul cand e bine sa va fortati putin sa iesiti si sa interactionati. Sau cand anticipati ca ar urma un episod maniacal, atunci e momentul sa stati cat mai mult in casa si sa va folositi energia pentru lucruri care sunt in interesul dumneavoastra; aceasta energie poate fi canalizata foarte constructiv in activitatile care vi se par mai dificile de obicei sau orice activitati care va aduc beneficii. Sigur ca acest demers ar fi mult mai usor avand psihoterapeutul langa dumneavoastra. Va doresc multa sanatate.

Albert Alexandru 1:14pm Sep 9
Puteti incerca niste sedinte de terapie cranio-sacrala!

Doctorul Terapii Complementare 9:49pm Sep 9
Comtra depresiei vâ recomand Tinctura de Sunătoare (Hypericum Perforatum) şi luați de 3 ori pe zi câte 4 ml într-un pahar cu 100 ml apă, cu mimim 20 minute înainte de mâncare, pe stomacul gol.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile