Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietenul meu sufera de ejaculare precoce si dupa 4 ani de tot felul de incercari de a remedia problema aceasta am cam ajuns la capatul listei.

Terapeuti RO 9:17am Jan 29
Mesaj:
Buna seara, as dori sa ma indrumati si pe mine in directia corecta, nu stiu daca problema mea se potriveste profilului terapeutilor ce utilizeaza aceasta pagina insa nu stiu unde/la cine sa apelez. Prietenul meu “sufera” de ejaculare precoce si dupa 4 ani de tot felul de incercari de a remedia problema aceasta am cam ajuns la capatul listei. Va scriu deoarece am consultat si un dorctor de specialitate si problema nu este de ordin fizic, functional, pe partea aceea totul este ok, niciunul din medicamentele prescrise si luate nu au dat rezultate. Am ajuns la concluzia ca este de ordin psihic pentru ca nimic altceva nu functioneaza. Astept cu interes un raspuns din partea dvs. Multumesc

Yumeiho Bucuresti 9:20am Jan 29
La un psihoterapeut ati apelat?

Cristina H. B. Docan 9:36am Jan 29
Draga mea doamna, va apreciez pentru faptul ca nu ati renuntat – nici la relatie, nici la speranta de a rezolva situatia! Aflati ca abia atunci veti fi incercat totul, cind veti fi bifat inclusiv (sau mai cu seama!) o abordare psihoterapeutica – asa cum vi se va sugera, de altfel, in acest spatiu. Si daca nici asta nu va schimba datele problemei, tot nu disperati :) Ma puteti contacta, pentru o abordare terapeutica mind-body revolutionara, simpla si eficienta: consiliere& E.F.T. Puteti gasi detalii pe www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan Sa auzim de bine!

Viorica Petrache 9:48am Jan 29
Se poate rezolva cu psihoterapie.

Valentina Taulescu Terapeut Bowtech 1:59pm Jan 29
puteti incerca cu terapie bowen, da rezultate

Psiholog Constantin Oprea 3:24pm Jan 29
Psihoterapia este soluția problemei dumneavoastră.

Grigore Lily-Ana 5:48pm Jan 29
Emotiile sunt cauza sau daca sunt morfofunctionale cautati produsele apicole-laptisor de matca,apilarnil etc.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 7142 raspunsuri primite pentru 1695 intrebari)