Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAu inceput sa imi placa agresivitatea si vulgaritatea sexuala si nu stiu cat de normal este!

Terapeuti RO 10:52am Jun 10
Mesaj:
Buna ziua! Ma macina de ceva timp un aspect al vietii mele si anume viata mea sexuala. Am 20 de ani si am o viata sexuala destul de activa pentru ca am un prieten de 2 ani de zile.Problema mea este ca de la un timp a inceput sa imi placa agresivitatea si vulgaritatea din punctul asta de vedere. Umilinta in sine…imi place. Am inceput sa controlez totul si sa ii spun ce sa faca si cum sa imi vorbeasca si deseori el imi spune ca nu poate sa faca/sa zica (desi se intampla sa mai accepte si pare sa ii placa) ce ii propun pentru ca ma iubeste si asa ne stricam amandoi tot cheful. Eu ma inhib,parca ma trezesc la realitate cand imi spune asta si mi-e rusine. Ma ingrijoreaza ce se intampla cu mine si nu stiu cat de normal este! As avea nevoie de niste pareri/sfaturi. Multumesc!

Onetiu Florin 2:48pm Jul 8
uneori avem nevoie sa lasam si monstrul la iveala :P cert e ca toti dorim sa experimentam lucruri noi si atat in 2 ani de zile cat si intr-o caznicie mai avem nevoie sa mai modificam compozitia mancarii
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed