Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorit si am trei copii, dar imi lipseste apetitul sexual. In copilarie am avut relatii cu baieti, fapt care s-a repetat si dupa casatorie.

Terapeuti RO 9:58am Jun 4
Mesaj:
buna ziua. am 34 de ani sunt casatorit si am 2 baietzi gemeni si o fetitza. am anumite probleme de natura sexuala in viata de cuplu(respectiv lipsa apetitului sexual). In copilarie am avut antecedente cu baietzi,fapt care s-a repetat si in viata de dupa casatorie. Problema e ca simt foarte rar nevoia de a ma apropia fizic si de a comunica cu sotia mea.totusi cred ca o iubesc,deoarece nu a s suporta gandul sa o stiu departe de mine. As dori sa imi spuneti daca credeti ca am o problema in special deorientare sexuala(desi nu doresc acest lucru), si daca da ce pot face in privinta acestui lucru,pentru ca vreau sa imi salvez casnicia. Sotia mea incepe sa nu mai inteleaga deoarece viata sexuala are lipsuri mari din vina mea,si imi spune ca pana la urma totul se va sfarsi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita