implant dentar fast and fixed consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Au inceput sa imi placa agresivitatea si vulgaritatea sexuala. Ma ingrijoreaza ce se intampla cu mine si nu stiu cat de normal este!

Terapeuti RO 10:52am Jun 10
Mesaj:
Buna ziua! Ma macina de ceva timp un aspect al vietii mele si anume viata mea sexuala. Am 20 de ani si am o viata sexuala destul de activa pentru ca am un prieten de 2 ani de zile.Problema mea este ca de la un timp a inceput sa imi placa agresivitatea si vulgaritatea din punctul asta de vedere. Umilinta in sine…imi place. Am inceput sa controlez totul si sa ii spun ce sa faca si cum sa imi vorbeasca si deseori el imi spune ca nu poate sa faca/sa zica (desi se intampla sa mai accepte si pare sa ii placa) ce ii propun pentru ca ma iubeste si asa ne stricam amandoi tot cheful. Eu ma inhib,parca ma trezesc la realitate cand imi spune asta si mi-e rusine. Ma ingrijoreaza ce se intampla cu mine si nu stiu cat de normal este! As avea nevoie de niste pareri/sfaturi. Multumesc!

Botezat Radu 10:58am Jun 10
cel mai bine ar fi sa gasesti/gasiti un sexolog la care sa mergeti preferabil impreuna si care sa va explice mai in detaliu ce se intampla. Se poate, succes!

Florin Panoiu 7:02am Jun 11
Problema e ca de la un timp a inceput sa-ti placa… sau problema e ca prietenul tau nu prea e mare fan? In razboi si-n sex nu exista reguli.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile