consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita si sunt frigida (cred). Nu mai am chef sa facem dragoste. Imi este groaza de momentul cand ne asezam in pat…

Terapeuti RO 10:24am Jun 24
Mesaj:
Buna ziua…am o problema sau cel putin asa o consider eu.Sunt frigida (cred).Sunt cu sotul meu de 8 ani ,la inceput totul frumos….faceam dragoste cand si unde apucam si cum vroiam bineinteles cu rezultate din ambele parti adica simteam placere amandoi.Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si a fost singurul barbat din viata mea.Dupa 2 ani de relatie ne-am casatorit iar la 2 ani de la casatorie a urmat si un copil.Problema este ca nu "mai am chef" sa facem dragoste,sex desi sotul face totul ca sa fie bine.Il iubesc din toata inima. Este un sot minunat si un tata exceptional.Mentiionez ca am 27 de ani iar situatia sa agravat cam de cand eram insarcinata…..chiar si naintenaveam perioade cand il refuzam categoric dar acum simt ca nu mai pot.El e sofer si vine acasa in wikeend numai si ar ttebui "sa sar pe el" cand vine acasa dar surprizaaa …..nu se intampla asa,imi este groaza de momentul cand ne asezam in pat,nu suport sa ma atinga sa ma mangaie….nu mai zic de zonele intime pt ca nici nu incape vorba.Ce e de facut?Mentionez ca tot timpul a avut grija cu mine,ma inteles nu a insistat la nesfarsit daca nu am vrut ca de multe ori ma gandesc ca oarr merit sa se poarte asa cu mine in ciuda refuzurilor mele?Nu stiu ce sa fac pentru ca ma gandesc ca intro zinse va satura de "ifosele" mele.Il iubesc prea mult ca sa il ranesc.Sper ca am fost destul de explicita si spr de asemenea sa gasesv un raspuns.Va multumesc.

Florentina Pasaniuc 7:16pm Jun 28
Buna! Din Cat inteleg, tu te_ai invatat Putin singura :( tu spui ca_l iubesti, atunci iubesti_l!! Aratai, fal sa simta asta, demonstreazai!! Nu lasa lucrurile sa parcurga de la Sine, sunteti tineri, aveti un copil, sfatul meu Este sa nu_l mai respingi, ti_ai pus intrebarea :::oare El Cum se simte Sau ceea c’è simte atunci Cand sotia lui nu_l. Vrea?!pune_te tu in situatia lui, sa_ti faca El asta, tu ce ai zice? ?incearca sa fiti ca prima, Sper sa treaca perioada asta<3

Catalina Gabriela 8:36pm Jun 28
Poti incerca pentru inceput, acomodarea. Din din ce ai mentionat aceasta nu era o problema inainte, deci se poate ajunge la un rezultat favorabil. In prima faza incercati ca atunci cand va puneti in pat sa stati goi unul langa altul…fara atingeri doar asa pur si simplu. In a doua faza incercati si mangaierile, evitand pentru inceput zonele genitale si tot asa, treptat! Iar cand faceti acest lucru vorbiti de experientele trecute, cum era, ce simteati etc. Cred ca asta ar fi cheia :)

Ion Duvac 8:42pm Jun 28
Recomand sa va faceti timp pentru a merge la un psiholog. Este o problema care se poate rezolva relativ simplu, daca va iubiti!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile