consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu am nici un fel de calitati sau cunostinte de vindecator, dar am incercat sa ameliorez starea unei persoane bolnave de cancer punanad mana in zona organului bolnav si imaginandu-mi ca raul iese prin mana mea, ca un fum negru. Simt insa arsuri in palma, mai multe ore de la asa-zisul “tratament”.

Terapeuti.ro 6:45am Oct 13
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua, nu am nici un fel de calitati sau cunostinte de vindecator dar am incercat sa ameliorez starea unei persoane bolnave de cancer cu metastaze la ficat. Pun mana in zona organului bolnav si imi imaginez ca raul iese prin mana mea, ca un fum negru.Toate bune dar am impresia ca m-am bagat in ceva care ma depaseste deoarece simt arsuri in palma respectiva care imi trec foarte greu, dupa mai multe ore de la asa zisul "tratament". Daca ma puteti ajuta cu o explicatie si cu o solutie va rog!


Ana Ungar 6:51am Oct 13
Este posibil sa preiei ceva la nivel energetic. Curatarea este un pas obligatoriu in lucrul cu energiile. Energia si abilitatea de a lucra cu energia este ceva care se deprinde, care se dezvolta. Este ca mersul pe bicicleta. Curatarile sunt "redresarile" pe care le faci structurilor tale deoarece preluarea de informatii este ceva natural. Poate ar fi totusi bine sa te orientezi catre o tehnica de lucru cu energiile (reiki merge pe energia mainilor). S-ar putea sa afli ca procesul de vizualizare este invers.

Monica Dobrea Psiholog 7:21am Oct 13
Iti doresti foarte mult sa ajuti acea persoana si empatizezi puternic. Ceea ce simti tu e strâns legat de credințele tale :-)

Psiholog Andreea Agafitei 8:39am Oct 13
Îți pot recomanda un maestru Reiki, care îți poate explica ce se întâmplă cu tine și te poate ajuta sa ți folosești aceasta calitate la capacități bune, încât sa nu ți dăuneze personal.

Marius Dumitrescu 12:00pm Oct 13
Atingerea cu mana creaza o interactiune de biocmapuri. te poti foarte usor imbolnavi la randul tau asa cum o poti face si prin apropirea de o persoana contagioasa doar ca in aceasta situatie informatia celuleror bolnave si nu virusul este cea care se transmite la nivel de biocamp influentand functionarea celulelor sanatoase. Cel mai corect ar fi sa urmazi o initiere in reiki deoarece acolo atingerea este interzisa vindecarea facandu-se prin conectarea la o sursa de energie vindecatoare la care vei conectabolnavul asa cu si tu vei fi racordat la acea energie prin intermediul initierii. Evident maestrii cu rezultate recunoscute nu sunt de loc ieftini, insa decat sa inceti a manifesta simtomele a fel de fel de boli…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile