consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea cea mai buna locuieste cu viitorul sot. El a devenit foarte agresiv cand bea: tranteste, sparge, da cu pumnii in pereti, a agresat-o si pe ea, ba chiar a incercat sa isi taie venele, spunand ca a fi fost abuzat sexual de niste tipi, cand era mai mic.

Terapeuti.ro 6:30am May 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua am o peoblema grava e virba despre prietena mea cea mai buna locuieste cu viitorul sot de aprox un an el are 22 de ani iar ea are 28 de ani se intelegeau super bine insa de aprox 2 luni el a devenit foarte agresiv dar numai atunci cand bea si bea foarte mult face foarte urat la băutura tranteste sparge da cu pumni in pereti a agresat-o si pe prietena mea iar ea de frica a chemat un prieten de al lui sa incerce sa il calmeze la 2 dimineata are ganduri sinucigase ba chiar a incercat sa isi taie venele el spune ca ar fi fost abuzat sexual de niste tipi cand era mai mic si pare xa este foarte deranjat de faptul ca parinti lui au facut mereu diferente intre el si sora lui chiar si in acest moment ei sunt cam indepartati de el. Dar nu cred ca prietena mea merita sa sufere atat. Din cauza problemelor lui. De psiholog nici nu vrea aa auda ce o pot sfatuii pe prietena mea cum o pot ajuta?? Ea il iubeste enorm si nu a apus nimic familiei ei de teama sa nu o desparta de el el cand e treaz ii cere iertare e complet diferit eu sunt fata am 23 de ani si locuiesc cu iubitul meu suntem peieteni toti patru ne vizitam petrecem dar el la bautura e de ne descris ma refer la iubitul prietenei mele va rog spuneti-mi cum sa o ajut


Botezat-Antonescu Radu 7:03am May 27
daca ea nu vrea sa accepte ca prietenul ei are o problema psihica este alegerea ei… faptul ca EL nu accepta ca are nevoie de ajutor de specialitate poate sa ii fie fatal (daca are tentative de suicid la activ). NU este de gluma cu aceasta situatie. Te rog sa o incurajezi cat poti de mult sa mearga impreuna catre un specialist. Succes!

Cristina Anghel 7:04am May 27
Din pacate, prietena nu poate fi ajutata cu forta. Insa, puteti sa ii dati acest link: http://casaioana.org/ si cand va fi satula de certuri si batai, poate suna aici. Altfel, ati putea sa ii sugerati prietenei sa mearga la psihoterapeut, fiindca ea este cea care si-a ales un asemenea partener si ea este cea care tb sa isi rezolve problema.

Psiholog Daniel Mois 10:21am May 27
Nu o poti ajuta. Doar nivelul ridicat de suferinta ii poate deschide ochii. Altfel, se va complace in situatia de victima din proprie initiativa. Crezand ca asa este normal sa faca. Are o dependenta puternica de el, si inclinatia spre suferinta o va atrage in capcana lui.

Florea Elena Roxana 10:33am May 27
nu ai cum sa o ajuti daca ea nu vrea acest lucru!!!!!!!!! Poti sa ii fi alaturi dar ajutorul daca nu il accepta nu il poti da fortat. Poti sa ii explici ca nu e normal abuzul fizic si emotional . IUBIREA NU ESTE EGAL CU BATAIA!!!!!!!!!! iubirea e ceva ce ea trebuie sa descopere singura si sa invete sa se iubeasca pe ea insasi. In acest moment ea e doar dependenta de el si accepta si considera ca totul e ok asa.

Carmen Ontanu 5:38pm May 27
Poți sa ii arăți ca daca isi iubește prietenul, sa faca ceva pentru a-l putea susține


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile