consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu nu e de acord sa facem publica relatia desi a trecut jumatate de an de cand suntem impreuna.

Terapeuti RO 8:44am Dec 29
Mesaj:
Bună ziua. Prietenul meu nu e de acord sa facem publica relația deși a trecut jumătate de an de când suntem împreună. Mi se pare ciudat. Inițial mi-a spus ca e inutil sa vadă toți pe Facebook ca noi avem o relație si m am înțeles, am zis ca într-adevăr, cele mai frumoase momente se trăiesc, nu se pun pe Facebook. De la un timp mi se pare paranoic. I-am lăsat un comentariu la o postare de a lui si l a sters imediat, reacționând ciudat. Pare puerila problema dar nu știu, e firesc așa și sunt eu paranoica? De poze nu mai zic, evident ca nu am voie sa public nici una. Precizez ca eu am 22 de ani iar el 26 si avem o relație la distanță, el fiind în altă țară.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:51am Dec 29
am putea sa banuim ca vrea sa ascunda relatia pt ca mai are cel putin una in paralel… dar nu stiu daca avem suficiente dovezi. Ce va pot recomanda este sa discutati cu el mai serios despre aceasta situatie. Pot intelege ideea de a tine privata (adica nu pe Facebook) viata personala insa pare ca relatia nu este foarte clara si ma gandesc ca ar fi bine sa o clarificati. Succes!

Ana Maria Ionescu 8:59pm Dec 29
Indiferent daca mai are sau nu pe cineva, ceea ce e foarte probabil, oricum faptul ca nu se afiseaza deloc denota faptul ca nu isi asuma relatia. Discutati si lamuriti transant situatia, nu e ok deloc asa.

Doctorul Terapii Complementare 7:10pm Dec 30
E clar ca mai are o relație în paralel, altfel nu s-ar ascunde, ba eu tind sa cred ca e casatorit si pe tine te tine ca pe-o roata de rezerva. Lamureste situatia si urmeaza sfatul d-lui Antonescu. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:11pm Dec 30
Botezat-Antonescu

Cosmin Constantin 10:49pm Dec 30
Cauta-ti un iubit care sa te vrea DOAR pe TINE și în realitate și online. Ăla nu te mai iubește ( dacă te-o fi iubit vreodată) și de asta nu vrea să știe nimeni despre tine. Intreaba-te în oglinda : Merit eu asta sau merit un om care sa îmi ofere toată dragostea lui?

Adrian Isacianu 12:39pm Dec 31
“…de sase luni suntem impreuna…”. Serios??? I-ai simtit caldura mainilor, a corpului, a respiratiei, l-ai mangaiat pe par sau i-ai atins usor fruntea, l-ai sarutat sa simti cum iti raspunde la sarut, saruta usor, apasat, tandru, foloseste doar buzele, te trage strans spre el cand o face, l-ai auzit soptindu-ti la ureche cuvinte care te infioara, ai ascultat tonul, ritmul, claritatea si fluenta vocii lui, ai vazut cu ce mana apuca tacamul la masa si care este primul pe care il ia, ai vazut cum isi ia camasa si se incheie la nasturi, ai vazut cum isi face pantofii, iti deschide usa si intri tu prima intr-un cinematograf, restaurant, bar, cofetarie, pizzerie….???? In sase luni de cand esti impreuna cu el ar fi trebuit sa stii toate astea….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier