consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu are o sora cu handicap: nu poate merge. S-a îngrășat foarte mult fiindcă mănâncă nesănătos și nu face mișcare deloc. Nimic nu a ajutat sa o convingă ca nu e bine ce face.

Terapeuti.ro 5:55am May 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ziua am o problema.prietenul meu are o sora de 26 de ani cu handicap,nu poate merge.problema e ca non stop trebuie ajutat de părinți și de el.în ultimii ani s-a îngrășat foarte mult fiindcă mănâncă nesănătos și nu face mișcare deloc.au încercat tot ce au putut,doctori,psihologi,nimic nu a ajutat sa o convingă ca nu e bine ce face.în curând părinții o sa îmbătrânească și el o sa plece din oraș și nu va mai putea sa o ajute cineva.zilnic îi spun despre situația din viitor dar nu vrea sa asculte .este foarte dureros sa îi văd așa distruși psihic și as dori un sfat ca sa îi ajut și sa o putem convinge sa se trezească la realitate .


Botezat-Antonescu Radu 6:27am May 25
imi imaginez ca sora prietenului tau trebuie sa fie in depresie (cel putin) si ca un sfat nu este suficient in acest punct, in afara de a incepe un tratament psihiatric, consilierea psihologica aferenta, fizioterapie + dieta. Problema este una complexa si trebuie actionat ‘in forta’ daca se doresc rezultate. Contactati o asociatie a persoanelor cu dizabilitati locomotorii… trebuie sa va poate oferi solutii eficiente! Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile