Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu are 16 ani si mereu e trist si isi imagineaza cum se va omori. La psiholog i s-a spus ca e bipolar…

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Heii am un prieten de9 luni…si am observat niste stari Ciudate la el adica mereu e trist si se gândeste la ce e mai rau isi imaginează cum dintr-o prostie se v-a omori ..regreta greselile facute in trecut cu prietenii..imi spune de ura mereu…apoi ca il doare/il apasa mereu o dureree in piept cand se supara …nu poate sa uite chestiile rele ..ba chiar s.a dus la psihologul liceului si i.a spus ca e bipolar..ma rog el are 16 ani si eu la fel…incerc sa il inteleg dar nu reusesc. .helpp

nu poate exista un diagnostic la aceasta varsta. Ma gandesc ca este posibil ca el sa aiba probleme acasa… sau in afara scolii in general, de care tu sa nu stii. Este posibil sa fie intr-o depresie dar aceasta trebuie investigata. Ce ai putea sa faci este sa discuti cu parintii lui (este totusi minor) si sa le sugerezi sa mearga impreuna la un psiholog de familie, sau unul specializat pe adolescenti, unde sa incerce sa afle ce se intampla cu adevarat. Succes!
 2
“psihologul” liceului nu e specializat decat in consiliere. Ar fi de dorit sa mergeti la un psiholog clinician la spital sau o clnica privata si sa inceapa o terapie. Cat mai repede.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita