Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm avut o relatie de 2 ani cu o fata. Intr-o zi mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine. Mi-a trimis mesaje urate cu injuraturi, si a zis sa-i dau pace ca e mai bine fara mine. M-a durut ca a creat povesti oribile, ca sa ma injoseasca.

Terapeuti.ro 7:40am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna am o problema "reala" am avut o relatie de 2 ani cu o fata mai mica ca si mine cu 4 ani au fost toate bune si frumoase parinti mai ascultau de rude si mai erau mici certuri din cauza parintilor ei pe urma intr-o zi mi-a spus ca ea nu mai vrea sa fie cu mine si nici nu mi-a mai vorbit nu mi-a raspuns dupa o saptamana mi-a trimis niste mesaje urate cu injuraturi si a zis sa-i dau pace ca e mai bine fara mine si i-am dat pace nu am vorbit m-a durut ca mi-a facut niste "povesti" oribile ingrozitoare sa ma injoseasca eu am spus ca-s copilari ce face si a injurat si toate astea le-a "dublat" faza e ca pe mine ma doare foarte tare uneori mi dor de ea mi-a pierdut increderea de sine am incercat sa vorbesc cu alte fete dar am cam fost "refuzat" pentru ca nu sunt un print si atunci mereu imi era dor de ea si vreau un sfat cum sa fac sa scap de asta precizez ea dupa 4 luni nu a dat nici un semn doar mesajele alea pe urma am aflat ca e cu altcineva deja..eu am suferit mult si am pus suflet faza e ca nu stiu cum sa ma controlez sa scap de dor si de tot vreau ajutor multumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:06am Jun 9
inteleg ca inca mai suferi… poate din cauza ca inca nu ai depasit faza de doliu a separarii, care dureaza diferit pt fiecare dintre noi. Ma gandesc ca s-ar putea sa mai ai nevoie de ceva timp pana te adaptezi si pana finalizezi ruptura… in ritmul tau. Daca vrei sa aprofundezi, sunt sigur ca orice psiholog te-ar putea insoti. Succes si capul sus ;) !

Alex Glazy 8:19am Jun 9
Vezi tu, multi trec prin astfel de situatii , e normal sa-ti scada increderea in tine pentru ca te gandesti ca poate nu e ceva in regula cu tine, desi poate fi gresit.Gandeste-te ca ea probabil la varsta ei nu este indeajuns de matura sa inteleaga ce inseamna o relatie cum vrei tu sa ai.Posibil ca are alte planuri, si este una dintre adolescentele careia azi ii place ceva, iar maine fara nici un motiv detesta acel lucru.Este bine sa iei aceasta intamplare a vietii tale drept o experienta din care sa inveti si care sa te faca mai in masura sa stii ce vrei de la fata ce va urma, sa stii s-o alegi si sa stii ce vrei de la relatie incat sa fi fericit.asa este in viata, trebuie sa ne "antrenam" pentru a fi mai in masura pentru a obtine ce vrem, iar cel mai bun antrenor este experienta!baga la cap ce am scris aici si incepe de acum sa faci ceva constructiv!

Mihaela Comisel 9:01am Jun 9
Sigur iti doresti ceva bun pentru tine! De ce sa ramai crampoat intr-o relatie in care nu esti dorit, nu esti respectat, esti jignit si unde se deformeaza realitatea??? Fii multumit ca ea a pus punct, ti-a facut un serviciu pentru ca tu avand o natura dependenta nu ai fi putut sa o faci! Aduna-te, ridica fruntea si mergi inainte, deschide bine ochii cand faci o noua alegere sa nu mai cazi in aceasi capcana. Cui pe cui se scoate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed