consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am devenit depresiv, emotiv si nu stiu ce se mai intampla cu mine… sentimentele mi se incurca, nu mai inteleg nimic si sufar foarte mult. Am rezistat 6 luni de la despartirea de fosta prietena, am incercat sa o conving sa ne impacam. Mi-a spus ca nu mai poate fi fericita cu mine.

Terapeuti.ro 7:15am Apr 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am o problema care ma afecteaza foarte mult in sensul ca am devenit depresiv, emotiv si nu stiu ce se mai intampla cu mine..sentimentele mi se incurca, nu mai inteleg nimic si sufar foarte mult
Am avut prima relatie si singura pana in momentul de fata. A fost o relatie la distanta si desi distanta a fost o problema, am trecut peste si ne-am vazut de foarte multe ori , totodata ne-am inceput si viata sexuala. Totul decurgea perfect. Am avut cateva certuri/despartiri dar au fost temporare pentru ca nu puteam sta unul fara celalalt.
Eu sunt genul de persoana care iubeste din tot sufletul si ma implic cu totul. Am fost loial si foarte devotat in aceasta relatie si o iubesc nebuneste.
Relatia a durat 3 ani din pacate, iar eu am intrat in depresie. Am inceput sa am insomnii, cosmaruri cand apucam sa dorm; nu mai eram atent la ce se intampla in jurul meu, de parca eu nici nu eram acolo. Am rezistat 6 luni de la despartire in prezent timp in care nu am mai bagat-o in seama …pana ieri, cand am inceput sa vorbesc din nou cu ea. Eu sunt foarte sensibil si orice detaliu cat de mic ar fi el, ma sfasie.
Am aflat ca a mai avut alte relatii intre timp si am incercat sa o conving sa ne impacam (abia mi-am gasit cuvintele pentru ca vorbeam cu ea cu noduri in gat si lacrimi in ochi si tremuram tot). Mi-a spus ca nu mai poate fi fericita cu mine si ca si-a schimbat gusturile in timpul asta cat am fost despartiti . Nu stiu ce sa mai fac, am inceput iar sa visez urat si sa nu dorm noptile. De vreo saptamana ma tot gandeam la ea dar dupa ce am aflat detaliile alea nu mai pot..
Inteleg ca este prima relatie si ca asta face parte din viata noastra si sunt constient ca poate pe viitor o sa fie mai bine..dar eu nu pot trece peste si nici nu vreau nu stiu, nu pot sunt inca indragostit de ea chiar daca nu vede asta sau nu vrea..nu stiu, nu mai inteleg ce se intampla cu mine dar am nevoie de ajutor, va rog..


Psiholog Cristina Cristea 7:32am Apr 25
Vizitati un psiholog pentru a va ajuta sa treceti peste despartire.

Doina Zamfirescu 8:01am Apr 25
Apelati la un terapeut pentru a intelege ce si de ce va face atat de sensibil. In alta ordine de idei o parte din starile descrise se datoreaza separarii. Apelati la ajutor specializat pentru a gestiona situatia.

Carmen Ontanu 8:32am Apr 25
Vrei cu adevarat sa renunti la ea? Ea mai vrea sa fie cu tine?

Psiholog Daniel Mois 12:27pm Apr 25
Da, ai nevoie de ajutor, insa personalizat! Un raspuns public nu e suficient nici pe departe. Cauta un psihoterapeut bun, si lucreaza asupra ta. O perioada atat de lunga ar fi fost suficienta pentru a te detasa. Iar daca nu ai reusit, e o tulburare de personalitate si o incapacitate de a gestiona situatia, pe care nu stiu in ce masura o vei repara singur. Nu ezita sa ceri ajutorul UNUI psihoterapeut din localitatea ta.

Elena Savu 4:18pm Apr 26
Cum iti doresti sa intelegi mai bine ce sentimente ai si cum ai putea avea o relatie de cuplu frumoasa poti cere ajutorul unui psihoterapeut in sedinte de psihoterapie individuale.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile