Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

De la inceputul relatiei partenerul meu mi-a zis ca viciul lui este sa vorbeasca cu alte femei pe internet. Cand si cand apare aceasta problema intre noi. Oare cum ar trebui sa il ajut sa scape de asta? Nu vrea sa mearga la psiholog.

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
33 ani, sex F
De aproximativ 6 luni am inceput o relatie cu un barbat de 36 de ani. Exista chimie intre noi din toate punctele de vedere insa inca de la inceputul relatiei mi-a zis ca viciul lui este sa vorbeasca cu alte femei pe internet. Cand si cand apare aceasta problema intre noi. Oare cum ar trebui sa il ajut sa scape de asta? Nu vrea sa mearga la psiholog.
 • Psiholog Cristina Constantin
  Psiholog Cristina Constantin Buna ziua! Din pacate, oricât va doriti dvs ca el sa faca o schimbare in comportament, acest lucru nu se va intampla, pentru că cel mai probabil partenerul dvs nu vede nicio problemă în acest viciu. In schimb, puteti sa va întrebați ce anune v-a atras la parteneri, ce anume va aduce bun aceasta relatie, ce va face sa continuati, ținând cont de faptul ca el nu dorește să renunțe la acel comportament. Mult succes!
 • Lucia A. Anghel
  Lucia A. Anghel Buna ziua. Dvs nu aveti cum sa il ajutați, iar dansul nu vede o probelma in asta. Ceea ce a si facut: v-a adus la cunostinta faptul ca el o sa mai vorbească si cu alte femei. Acum de dvs tine decizia daca vreti sa continuati asa sau nu si daca raspunsul este da, ca vreți sa continuati, va recomand dvs consiliere pt a vedea de ce acceptați modalitatea aceasta de “contact”, ci nu cu altcineva care nu are acest “viciu”.
 • Psiholog Iuliana Doroftei
  Psiholog Iuliana Doroftei Din pacate sustin opinia colegelor de breasla.
  Doar dvs v-ati exprimat ca ar avea nevoie de ajutor domnul, nu si el. Ceea ce el face este un obicei, nu o problema, intrucat daca o considera o problema era deja in lucru cu ea.
  In general in situatiile astea apar conflictele pentru ca partenerul salvator insista sa rezolve ceva ce celalalt nu vede ca fiind o problema, apar sentimente de respingere si inutilitate, ca sa nu mai vorbim despre anulare ca femeie etc.
  Eu cred ca domnul v-a informat despre persoana care el este, cu care intrati in relatie si este important sa intelegeti ca relatia o veti avea cu intreaga lui personalitate, implicit cu discutii cu alte femei.
  Imi pare rau.
 • Georgia Georgia
  Georgia Georgia Am trăit o astfel de experiență și pot spune că e Groaznic dar în același timp poate fi o lecție. Multi ani am incercat sa ii aduc la vedere părerile mele sau felul în care acțiunile lui mă făceau să mă simt ,efectele asupra noastră ,au fost și pierderi financiare multe ,și timp dat doar in acea direcție ,a ținut ani de zile ,timp puțin sau deloc pt noi ,nepăsare ,distanțare etc . El a rămas același și niciodată nu a considerat că undeva era o problema . După ce am terminat relația eram un om răvășit ,obosit ,fara încredere în sine dar nici în ceilalți ..am reușit să mă restabilesc cu ajutorul unor ședințe psihologice ,dar a durat câțiva ani. Cel mai indicat ar fi că fiecare sa și rezolve problemele înainte de a forma un cuplu .


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita