consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt fata si am 14 ani. Cum sa ii zic mamei mele ca vreau sa ma duc la mătușa din partea tatalui meu, in ultima saptamana de vacanta? Parintii mei sunt divortati.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!Sunt fata si am 14 ani!Am o intrebare!Cum sa ii zic mamei mele ca vreau sa ma duc la mătușa mea de pe tata sa stau cateva zile la ea fiind in ultima saptamana de vacanta???!Parintii mei sunt divortati si cu matusa mea abia acum am o legătură mai stransa deoarece ea a fost plecata in străinătate si nu am tinut legătură cu ea,nefiind in relații bune cu tatal meu!Am fost de in noaptea de Crăciun cu ea la Iasi si doar cat am mai stat acum 2 luni 3 zile la ea!Si imi doresc mult sa ma duc si sa petrec timp cu ea si sa o cunosc mai bine!M a invitat la ea dar nu stiu cum sa ii zic mamei fara sa se supere ca peste 2 zile vreau sa ma duc la ea!Se supara ptr ca spune ca stau prea mult(4 zile) si ca o las singura ceea ce nu e adevarat(deoarece ea e toata ziua la servici).Si nu vreau sa se supere pe mine de faptul ca vreau sa ma duc la ea!Ea e suparacioasa destul de fel!Cum sa ii zic??Din cauza asta ma agit..

Nu te mai agita, spune-i si gata! Poti sa-i spui mamei ca o iubesti foarte mult si ca nu vrei sa o superi, dar vrei sa petreci timp cu matusa ta! Adevarul spus frumos si cu iubire!S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile