consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 14 ani, iar parintii mei sunt divortati de cand aveam 2 ani. Tatal meu s-a recasatorit cu o doamna care are o fata din alta casatorie. Au fost foarte multe discutii, scandaluri, deoarece tata da vina pe mama din orice…

Terapeuti.ro 8:15am Jun 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua!Am aproape 14 ani!Am si eu o intrebare!Parintii mei sunt divortati de cand aveam eu 2 ani.Tatal meu s-a recasatorit cu o doamna care are o fata din alta casatorie.Fata are 19 ani si vine in vacanta la tatal meu si mama ei.Au fost foarte multe discutii, scandaluri deoarece tata da vina pe mama din orice..spune niste aberatii ca ma manipuleaza ceea ce este cu totul fals!!Mama niciodata nu s-a bagat in relatia noastra si mi-a dorit doar binele si m-a lasat pe mine sa decid!Inainte ma mai duceam si eu in vacante la ei dar daca nu ma duceam indiferent de situatie (sau chiar ca imi era rau)spunea ca nu ma lasa mama si chestii..tipa la mine ma ameninta!Uneori este de treaba cu mine dar de cele mai multe ori ma face sa plang la telefon din orice motiv!Imi atinge punctul sensibil!Ei mereu ma cauta in telefon cu cine vorbesc despre ce..de exemplu mi-am uitat telfonul pe si mi-a citit mesajele.Dar asta vara sotia lui a plecat in alt oras cu niste treburi si mi-a spart contul de Facebook si mi-a citit mesajele…si eu i-am poreclit inrr-n cuvant cam urat!Si s-au suparat rau si mai multe..si fata ei este suparata pe mine cred.Si acum a plecat sotia sa in Italia si a zis ca daca ma duc la el raman doar eu cu el si cu fata lui. DAR EU NU STIU CE SA FAC..CUM SA MA COMPORT..EU NU PREA IL IUBESC PE EL DEOARECE NU A STAT MULT CU MINE,DACA IL RUGAM CEVA INCEPEA SA RADA SI IMI SPUNEA SA MA DUC LA MAMA..SI DUPA TOT PE MIME MA FACEA VINOVATA SI ZICEA CA DACA II CEREAM IMI DADEA CEEA CE E FALs!Nu mi-a mai trimis un ban de 7 luni de zile si daca imi trimitea nunimi trimtea el ci sotia sa in locul lui!Ma ia intotdeauna in ras si ma face vinovata!Daca ma duceam la el inainte nici nu ma bagau in seama..stateam si ascultam ce vorbeau… si daca nu ma ducea o faceau pe mama vinovata!Ce sa fac?Cum sa ma comport cu el!Simt ca nu mai pot!!


Botezat-Antonescu Radu 8:49am Jun 30
spui ca nu mai suporti contactul cu ei… sa stii canu esti obligata sa te duci la tatal tau daca nu vrei asta. Vorbeste cu mama ta si interesati-va pe partea legala de acest lucru. Din cate stiu la 14 ani poti decide cu cine vrei sa stai si nu poti fi obligata sa petreci timp cu celalalt parinte (copiii au drepturi). Daca el ti-a dat viata, nu inseamna ca iti este si parinte; din pacate situatia este asa insa poti face ceva pt asta. Curaj si succes!

Manuela Lupes 11:11am Jun 30
Curaj.Fa ceea ce îți dorești. Cu siguranță mama ta te va sprijini, discuta cu ea! Începând cu vârsta de 10 ani, ai dreptul în instanta sa spui cu cine dorești sa locuiesti

Miruna Maria Țurcanu 7:44am Jul 6
Multumesc!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier