implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorit si de curand mi-am pierdut toti membrii familiei si m-am apucat de renovat casa ramasa mostenire. Sotia nici nu vrea sa auda de mutat la tara, mi-am pierdut si locul de munca si am cazut intr-o depresie profunda… uneori am ganduri de suicid.

Terapeuti.ro 5:59am Nov 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua

Numele meu este Adrian.va rog sa ma sfatuiti ce pot face in situatia in care ma aflu.Am 32 de ani,sunt casatorit si avem propria noastra casa.De curand eu mi-am pierdut toti membrii familiei…ultima persoana decedata fiind mama la varsta de 62 ani din cauza unor medici incompetenti.in urma mostenirii mi-a ramas un apartament in Bucuresti si o casa in judetul Buzau.Dupa decesul mamei m-am apucat de renovat si consolidat aceasta casa.sotia nici nu vrea sa auda de mutat la tara dar nici nu este de acord ca eu sa vand ceva.in ultimul timp mi-am pierdut si locul de munca din cauza acelei case deoarece stateam mai mult pe la Buzau.iar acum am ajuns in imposibilitatea de a termina aceasta casa.plus ca am si certuri in familie.va rog sa ma ajutati pentru ca am cazut intr-o depresie profunda si uneori am ganduri de suicid.Astept un raspuns din partea dumneavoastra.Nu mai am pe nimeni care sa ma ajute sau sa ma sfatuiasca.Va multumesc


Lia Oltean 6:57am Nov 24
Apelați la un psihoterapeut pentru a adresa stările depresive și gândurile legate de moarte în cadrul terapiei individuale, iar mai apoi, pentru rezolvarea problemelor maritale, la consiliere de cuplu. Veți găsi puterea sa treceți peste.

Botezat-Antonescu Radu 9:41am Nov 24
Imi pare rau pt pierderea ta! In primul rand, mostenirea iti revine DOAR tie… nu este bun comun (dobandit in timpul casniciei) si poti face ce vrei cu ea. In al doilea rand, ma gandesc ca poate faci prea multe ‘altele’ in acest moment in loc sa te ocupi de consumarea doliului care are rolul sau vindecator. Sugestia mea ar fi sa te opresti o vreme si sa te ocupi de propria persoana, mai ales in aceste momente tensionate. Se poate, succes!

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 10:07am Nov 24
Ma gandesc ca un psihoterapeut va poate insoti in aceasta perioada pentru integrarea pierderilor din familie si cred ca e important sa va dati ragaz in solutionarea dificultatilor.

Mihaela Munteanu 10:34am Nov 24
Iti recomand psihoterapeutii de la http://www.sper.ro/.

Mihaela Munteanu 10:43am Nov 24
Primul pas a fost deja facut, deci curaj! Intotdeauna problemele financiare aduc cu ele discutii in familie.Grija pentru stabilitatea finaciara a familiei ne face uneori irascibili,certareti si nemultumiti.Poate asta pateste acum sotia ta.Dintr-o nevoie de a conserva amintirea parintilor te-ai implicat foarte mult in reconditionarea acelei case,neglijandu-ti poate familia,sotia.E posibil ca ea sa simta acest lucru,sa simta ca oferi prea mult acelei case si prea putin familiei tale,jobului(ca urmare ca si seful tau a simtit acelasi lucru).

Mihaela Munteanu 10:48am Nov 24
Este greu uneori cand sufletul este plin de tristete,sa vedem lucrurile rational,dar poate primul pas catre stabilitatea familiei tale e sa te concentrezi spre tine si spre ei.Cauta-ti un nou job,ofera timp si afectiune copiilor,sotiei,impartaseste cu ea suferinta ta,las-o sa te sprijine emotional,mergi la un terapeut care sa te ajute cu depresia creata de multiplele traume suferite de curand.In momentul in care lucrurile se vor mai linisti,atat in sufletul tau cat si in familia ta,te poti concentra si pe reabilitarea casei parintilor.

Mihaela Munteanu 10:53am Nov 24
Casa nu pleaca nicaieri,si ar trebui sa te intrebi oare aceasta dorinta brusca de a te muta la tara nu are cumva legatura cu dorinta ta de a gasi o modalitate de a te simti mai aproape de parintii tai ? O decizie atat de importanta de a te muta in alta parte ,de a o lua de la zero,nu poate fi luata de tine fara acordul familiei tale.Si ei simt,au nevoi,dorinte,vise si aceasta decizie trebuie sa fie acceptata si de sufletul lor pentru a avea succes. Iti urez multa bafta,liniste sufleteasca si lumina in ganduri pentru a trece de acesta etapa si sper ca sfaturile mele sa te ajute macar un pic !

Adriana Mituca 6:55am Nov 25
Buna ziua. Am citit mesajul dumneavoastra si am simtit ca va pot ajuta. De aceea, va ofer gratuit o sedinta de consiliere. Daca sunteti deschis la aceasta idee, discutam detaliile in privat. Va trimit un gand bun!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile