consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am despartit de fosta prietena de ceva vreme, dar nu am mai cunoscut pe nimeni, din pacate, la varsta de 41 de ani este mai greu.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua,am si eu o intrebare ,m am despartit de fosta prietena de ceva vreme,nu am mai cunoscut pe nimeni,din pacate la varsta de 41 de ani este mai greu,de multe ori asist zilnic la spectacolul vietii,ca si cum nu fac parte din realitatea zilnica,ma simt detasat ,ca si cum nu as mai fi eu.Pare ciudat,dar incerc sa traiesc in acest miraj,nu am incercat alte forme …..dar banuiesc ca aceste actiuni se vor amplifica pe masura ce înaintez în viata,imi puteti spune ce as putea face sa fac sa revin la normalitate ,ori sa gasesc o solutie pentru a da un sens acestei vieti?

Monica Enescu

Va recomand sa incercati o psihoterapie deoarece se pare ca acea despartire suferita a produs efecte mai profunde pe care inca nu le-ati depasit, si in consecinta nici nu puteti sa va traiti viata complet si prezent, ramanand partial ancorat in trecut. Detasarea este un semn ca s-a pierdut ceva pe drum, si poate fi chiar o parte din noi. Ceea ce trebuie sa facem este sa ne regasim.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile