Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am reindragostit de fostul meu prieten. Ne-am despartit pentru ca nu mai simteam nimic pentru el, am ramas prieteni si uneori mai faceam sex.

Terapeuti.ro 3:58am Oct 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:În urma cu 9 ani am avut o relație timp de aproape 2 ani.ani.ne-am despărțit pe motivul ca nu mai simțeam nimic ptr el .. Am rămas prieteni foarte buni .. Doar ca la o anumita perioada ne întâlneam și făceam sex .. si bineînțeles ca ne întâlneam de foarte multe ori ca prieteni .. În aceasta vara am încălcat regula.regula.in loc sa facem sex de 2 ori pe an asa acum eram obișnuiți ,, timp de 2 luni am făcut sex încontinuu și am fost împreună tot timpul .. Acum îmi dau seama ca fără sa vreau mam îndrăgostit iar de el ,, ca acum 9 ani.ani.problema este ca el ma vede ca o prietena și mi-a spus ca indiferent ce legătură are el sau eu ,, noi ne vom întâlni odată la,ptr a face sex.sex.am nevoie de un sfat ,, nu vreau sa îl pierd ca prieten ..

Botezat-Antonescu Radu 6:08am Oct 21
pare sa fie genul de situatie in care ‘regulile’ trebuiesc redefinite. Din momentul in care apar sentimente de iubire, etc., nu mai vorbim de ‘friends with benefits’ ci de ‘urmatorul pas’. Este o problema de cuplu si va incurajez sa o rezolvati doar impreuna. Succes!

Doina Zamfirescu 8:01am Oct 21
Se pare ca el nu vede lucrurile ca dvs. Subscriu la parerea colegului meu: rezolvati mpreuna situatia. Poate faptul ca sunteti si prieteni va ajuta in acest demers.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita