consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 26 de ani si la 21 am venit in SUA si am ramas ilegal. Apoi mi-am cunoscut actualul sot, care era gelos si posesiv, dar nu vedeam asta caci eram prea mica. In plus, el crede ca femeia trebuie sa stea acasa, cu copiii.

Terapeuti.ro 6:33am Jun 3
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Salut, am 26 de ani.La 21 am venit IN SUA si am ramas ilegal.un an am trait asa si am intilnit diferite dificultati deci am decis sa fac casatorie fictiva.eram pe cale sa incep procesul cind intre timp miam cunoscut viitorul sot online. El era legalizat si mia promis ca ma va ajuta si pe mine. In mai putin de 2 luni ma cerut in casatorie. Neam inscris dar nu am facut nunta caci am zis ca nu vrem. Neam inscris repede pentru a incepe procesul de legalizare al meu.de la inceput u relatiei el era gelos si posesiv, dar nu vedeam asta caci posibil eram prea mica.el e foarte destept asta ma atras, e destul de simpatic si e foarte romantic. Pune accent pe familie dar pe familia traditionala , unde femeia nu lucreaza sta acasa in colivie de aur si sa inceapa a face copii. Problem ele au inceput din primu an, una fiind faptul ca eu vreau cariera alta lipsa mea de sentimente.el e sofer de tir , venea acasa cam la 12 zile dar mie numi este dorr de el nici nu mia fost.nu pot sai dau pasiunea si dragostea pe cere el o cere si o merita, chiar si pe plan sexual sunt foarte pasiva, nul mai pot saruta, imbratisa.prietenii imi zic ca el ma astupa si eu devin o umbra.eu vreau un pic de cariera dar el mereu ma stopeaza, e gelos pe orice mascul, chiar cind ies cu fetele se supara.nu cred ca il iubesc sau lam iubit…anu asta am ajuns la conclusion ca tre sa divortam caci am ajuns ca 2 straini, prieteni poate.nu avem fun impreuna.dar el mai lupta , asta ne mai tine impreuna.AM NEVOIE DE SFATURI

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:37am Jun 3
ce fel de sfaturi iti doresti? pare ca decizia ta este destul de clara…

Răzvan Pîrlea 7:27am Jun 3
In viata intalnim persoane de la care invatam sau pe care ii invam noi diferite lectii. Cand terminam acest proces cu o persoana mergem mai departe. Suntem fiinte libere care au dreptul la fericire si iubire. Fiecare decide pentru el ce ii este bine si cand isi urmeaza visul.

Marius Drujiţ 7:45am Jun 3
Ai decis deja sa te separi…se pare ca nu va fi usor,posibil sa te hartuiasca…cauta rapid aproape de tine o asociatie pentru femei care iti pot oferi asistenta juridica,psihologica si suport pt orice problema ivita.. Aceste asociatii exista si iti pot oferi raspuns la orice intrebare.

Mar Dum 3:10pm Jun 4
NU pti progresa intr-o relatie atata timp cat celalalt nu doreste schimbarea. Si atunci nu ai decat doua alternative: renuntarea cu tot cortegiul ei de umbre proiectate intr-un viitor din ce in ce mai nefericit sau alegerea altui drum cu asumarea responsabilitatii posibilul viitor..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile