consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt despartita de 2 ani de fostul meu iubit, dar nu il pot uita. M-a parasit dupa ce i-am spus ca vom avea un copil.

Terapeuti.ro 6:56am Oct 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Desi sunt despărțită de 2 ani de zile de fostul meu iubit, nu il pot uita si nu mi-l pot scoate din suflet si gand desi motive pentru asta mi-a dat destule de a lungul acestor 2 ani…M-a părăsit dupa ce i-am spus ca vom avea un copil, e inceput sa ma faca geloasă postand pe facebook dupa despărțire diverse poze cu diverse domnisoare…Nu mi-a fost alaturi pe parcursul celor 9 luni de sarcina si nici dupa…Desi am avut o relație de 3 ani jumatate…el a spus ca a fost o aventură bazata doar pe sex timp de 1 an jumatate..plus multe altele.
Faza e ca eu inca trăiesc cu ideea ca el se va întoarce la mine intr o zi…dar nu vad nici un semn in sensul asta…inca spre la ideea ca vom creste copilul impreuna si vom fi o familie fericita.As vrea sa ii spun si lui ce simt,dar nu am curaj si nu stiu daca are vreun sens sa tot incerc din moment ce el isi vede linistit de viata fara sa ma includa si pe mine.
Multumesc


Sanda Maria Varga 7:09am Oct 19
Daca ai vorbi cu el si i-ai spune ce simti te-ar ajuta?Asta ti-ar aduce liniste, sa-ti poti continua viata, cu sau fara el?

Ana Irina 6:34pm Oct 19
Se pare ca pe el l-a speriat ideea unei asemenea responsabilitatii, ori pur si simplu si-a dorit altceva, deci doar sa va mai vedeti voi doi, nu stiu daca se poate spera deocamdata la ideea de familie…

Olimpia Ciocea 7:50pm Oct 19
Se pare ca familia, copilul nu erau in planurile lui cu tine( poate nici cu altele). Tu ti-ai dat seama de acest aspect atunci sau ai crezut ca poti sa-l schimbi????Ti-ai asumat acest aspect?Iti dai seama foarte bine de realitate( nu vezi nici un semn din partea lui ) dar refuzi sa o accepti. Ce poti alege pt viitorul tau si al copilului: sa ramai ,, prinsa " intr- un trecut dureros sau sa privesti spre un viitor pe masura nevilor tale??? Tu alegi.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier