consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi s-a pus pata pe un vecin din blocul de vizavi. Am devenit obsedata de el. Ii urmaresc toate miscarile, ii stiu tot programul. Cum as putea sa ma concentrez pe activitatile mele si sa nu imi mai fac iluzii? Ar fi vreun mod prin care as putea sa ma bag in seama cu el?

Terapeuti RO 9:06am Feb 23
Mesaj:
In ultimul timp tot incerc sa gasesc un tip pe care sa-l iubesc si sa ma iubeasca . Nu ma pot concentra la nimic altceva . Mi s-a pus pata pe un vecin din blocul de vis a vis … Am devenit obsedata de el . Ii urmaresc toate miscarile , ii stiu programul totul … Mai putin cum il cheama .) El nu-i din Brasov , are masina de Botosani iar eu stau de 2 ani in blocul asta . Acum 2 luni l-am vazut ptr prima data … Ce ar fi de facut ? Cum as putea sa ma concentrez pe activitatile mele si sa nu mai imi fac iluzii ? ( Ar fi vreun mod prin care as putea sa ma bag in seama cu el ? )

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:30am Feb 23
eu v-as recomanda sa va faceti timp pt a explora ce se intampla in realitate in Dvs., ce se aflain spatele acestui impuls puternic pe care il aveti. Incercati sa gasiti un psihoterapeut impreuna cu care va simtiti confortabil si incepeti o dezvoltare personala… sunt sigur ca o sa ajungeti la o intelegere mai complexa. Succes!

Oana Bodor 11:21am Feb 23
Tipul asta nici macar nu te cunoaste (chiar daca tu il cunosti din perspectiva “petei care ti s-a pus” pe el.Din aceasta perspectiva, tu proiectezi pe el tot felul de lucruri, iti imaginezi scenarii si construiesti o lume imaginara care iti mananca tot timpul. Limba engleza are un cuvant pentru genul asta de activitati “stalking” (in romaneste ar fi…hartuire, urmarire, etc). Da, poti sa-l abordezi direct si sa incerci sa il cunosti, sau poti explora motivele care te indeamna pe tine sa traiesti o viata imaginara in locul celei reale. (Daca esti dispusa la autoexplorare, trimite-mi mesaj privat, eu am cabinetul in Brasov).

Adrian Isacianu 11:30am Feb 23
Te poți băga in seamă cu el…impiedicandu-te…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed